Ο πιο υπέροχος χορός. Το πιο ξεχωριστό θέαμα. Ένας αληθινά όμορφος τρόπος για να διατρανωθεί το μήνυμα για την ισότητα και τη συμπερίληψη.

Οι φίλοι του μπάσκετ, που παρακολούθησαν από κοντά την πρεμιέρα της Εθνικής Ομάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κάτι γνήσια φαντασμαγορικό. Αγνά αληθινό. Μια συγκλονιστική εναλλαγή εικόνων, «φωτισμένη» με τον καλύτερο τρόπο από τη ΔΕΗ.

Ως χορηγός του Προολυμπιακού τουρνουά, επενδύοντας και στηρίζοντας εμπράκτως τον αθλητισμό, την διαφορετικότητα και την συμπερίληψη σε συνεργασία με τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή, τον θρυλικό Νίκο Γκάλη και μία ομάδα 40 αθλητών και καλλιτεχνών έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα για την ισότητα με το ξεχωριστό περφόρμανς OUR “Final Countdown”.
Οι θεατές του αγώνα που βρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, παρακολούθησαν ένα show με σημαντικά μηνύματα γύρω από την ισότητα και την συμπερίληψη στον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο.

Ένα μοναδικό δρώμενο, ένα inclusive dance σε χορογραφία του Κωνσταντίνου Ρήγου. Μια πραγματική γιορτή υπέρ της ισότητας και της συμπερίληψης.
Αθλητές και χορευτές με αναπηρία και μη, χόρεψαν για τη χαρά του αθλητισμού και της ζωής.
Μαζί με τον Νίκο Γκάλη, η ηθοποιός Λωξάνδρα Λούκας, πρώτη γυναίκα με σύνδρομο Down που έπαιξε στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, η διεθνούς φήμης μεσόφωνος Λένια Ζαφειροπούλου και ο διεθνώς αναγνωρισμένος τενόρος Δημήτρης Πακσόγλου, ένωσαν τις δυνάμεις τους με την ομάδα – «φαινόμενο» Εν δυνάμει και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την συμπερίληψη και την ισότητα.

Με την ενέργεια της ΔΕΗ, η εικόνα έγινε πιο έντονη. Μια φωτεινή πηγή έμπνευσης.