Ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του Ολυμπιακού, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Χουάνγκ Ινμπεόμ. Ο Νοτιοκορεάτης χαφ, έχει ποιότητα που… ξεχειλίζει και για το λόγο αυτό, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ προσέχει σε μεγάλο βαθμό μαζί του. Με στόχο, να τον έχει διαθέσιμο για τη συνέχεια της σεζόν και κυρίως το πρώτο επίσημο παιχνίδι στις 10 Αυγούστου, για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο διεθνής μέσος έπαιξε μόλις ένα 45λεπτο με την Νόρτζελαντ στα φιλικά που έγιναν στην Αυστρία, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει φυσικά με το πόσο τον υπολογίζει ο 42χρονος προπονητής. Ο Χουάνγκ αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στην πλάτη και για το λόγο αυτό ακολούθησε σε πολλές περιπτώσεις ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων για να τις ξεπεράσει.

Άλλωστε ήταν και ένας ποδοσφαιριστής που είχε και τα μεγαλύτερα ταξίδια το διάστημα των Εθνικών ομάδων και είχε έρθει… έτσι και αλλιώς λίγο πιο πίσω από τους συμπαίκτες του στο θέμα της ετοιμότητας.

Το διάστημα αυτό, ο Ασιάτης χαφ, πάντως δε βλέπει το προφίλ του να… χαλάει. Τα αφιερώματα που γίνονται καθημερινά  για τον Ινμπεόμ στο εξωτερικό, είτε στην Ευρώπη, είτε στην πατρίδα του και όχι μόνο, δίνουν και παίρνουν. Με τον Χουάνγκ να έχει «τραβήξει» πολλούς θαυμαστές πάνω του και ήδη ομάδες όπως η Ίντερ, η Ρέιντζερς και η Νάπολι να έχουν «συνδεθεί» μαζί του. Σε… φιλολογικό ενδιαφέρον τουλάχιστον. Είναι αξιοσημείωτο πως για τον 26χρονο μέσο υπήρξε ένα δημοσίευμα από την ιστοσελίδα «Premier League News Now», τις τελευταίες ημέρες το οποίο χαρακτήρισε τον χαφ του Ολυμπιακού, ως παίκτη για… Πρέμιερ Λιγκ.

«Η Πρέμιερ Λιγκ θα μπορούσε να είναι ένας πιθανός προορισμός για τον 26χρονο μέσο, ​​και φέρνει μαζί του ένα αρκετά καλό πακέτο και των δύο, δηλαδή ικανότητα παιχνιδιού και αμυντική ενίσχυση» έγραψε το ρεπορτάζ και συνέχισε λέγοντας: «Η ευελιξία του Χουάνγκ είναι ένα από τα βασικά δυνατά του σημεία. Το να παίζει στη μεσαία γραμμή του επιτρέπει να προσαρμόζεται σε διάφορες θέσεις ανάλογα με την αγωνιστική κατάσταση και το ρυθμό. Έχει δείξει τις ικανότητές του στο playmaking και τον έλεγχο της μπάλας στη μεσαία γραμμή. Έγινε αρκετά δημοφιλής κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Vancouver Whitecaps στο MLS».