Να διαβάζετε δωρεάν

από το διαδίκτυο,

να βλέπετε δωρεάν,

να ακούτε δωρεάν,

για να δίνετε ΔΥΝΑΜΗ

στην ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!

 

Κύριε πρόεδρε,

Ξέρετε πόσο λατρεύω τις εφημερίδες, και πόσο πιστεύω σε αυτές, ακόμα και σε τόσο δύσκολες εποχές!!! Θα τα χετε καταλάβει σε αυτό τον πόλεμο που σας έχουν χορτάσει ΨΕΥΤΙΚΕΣ εικόνες, ψεύτικα βίντεο, ΣΤΗΜΕΝΑ ρεπορτάζ, και όχι μόνο.

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ στις κορυφαίες της στιγμές. Και όλα αυτά γιατί; Επειδή για 1,5 μόνο Ευρώ προτιμάτε την …ΔΩΡΕΑΝ είδηση, από το διαδίκτυο. Γιατί ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ, πως δεν σας παίρνουν χρήματα, αλλά τους χαρίζετε ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ, γιατί έχουν αναλάβει να σερβίρουν αυτό που θέλουν οι… χρηματοδότες!!! Τόσα λαικ, τόσα κι άλλα τόσο ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΥΣ, με …αόρατους επιχειρηματίες, που στην πλάτη σας ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ αποκτούν δύναμη, και απίστευτη ΙΣΧΥ!!! Από την ΒΛΑΚΕΙΑ εκείνων που εμπιστεύονται ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ γραφιάδες. Είναι σαν να σας προσφέρουν δωρεάν καφέ, και να σας έχουν ρίξει μέσα υπνωτικά, ε, δεν είναι καφές, είναι το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ που σας ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ και σας ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΙ!!!

Θα τα ξαναπούμε πάνω σε αυτό!!!

Αφορμή μια ανάρτηση με ΣΟΒΑΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ στον σταθμό Open μέσω Twitter από τον εξαιρετικό διευθυντή της εφημερίδας το Βήμα της Κυριακής Αντώνη Καρακούση, κατηγορώντας το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Τι έγραψε ο κ. :Καρακούσης

«Η επί 24ώρου βάσεως απροκάλυπτη φιλορωσική προπαγάνδα και δικαιολόγηση της εισβολής του Πούτιν στην Ουκρανία από το ΟPEN TV δεν έχει προηγούμενο! Οι επιτελείς του δραστηριοποιούμενου στην Ελλάδα ρώσου ολιγάρχη Ιβάν Σαββίδη ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν…»

Έτσι είναι, ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Άμεσα συνδεόμενος με τον Πούτιν εμφανίζεται ο Ιβάν και σε  κορυφαία ευρωπαϊκά ΜΜΕ…

Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι ο πόλεμος δεν μπορεί να αλλάξει και πολλά στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ. Πόσο περισσότερο να εξαφανιστεί ο… επενδυτής; Δύο χρόνια έχουν να τον δουν στην Τούμπα.

Ας δούμε τι γράφει η Gazzetta dello sport. Στο χθεσινό φύλλο ο τίτλος είναι: «Ο Αμπράμοβιτς και η παρέα του». Και ο υπέρτιτλος:  «Οι Ρώσοι ολιγάρχες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αντιμέτωποι με τον κίνδυνο κυρώσεων»

Αναφέρει ότι όλοι αυτοί από τον Ριμπλόβλεφ της Μονακό μέχρι τον Σαββίδη είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσουν κλίμα όπως αυτό που υποχρέωσε τον Αμπράμοβιτς να αποχωρήσει από την Τσέλσι

Λέει για τον αποκλεισμό των ρωσικών ομάδων και των χορηγών από την Ρωσία

Και για τον Σαββίδη: Ο «πιστολέρο» της Ελλάδας Ιβάν Σαββίδης, 62 ετών, πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης από το 2012,  το 2003 και το 2011 εκλέχθηκε μέλος της ρωσικής Δούμας με το κόμμα του Πούτιν!

Μάλιστα! Το πιο ωραίο είναι που ο κ. Σαββίδης, δείχνει και ανθρωπιστής! (Ε, Ιορδάνη;) Έδωσε διαβάζω το Πόρτο Καρράς, για να φιλοξενήσει ομογενείς από την Ουκρανία!!! Πονόψυχος! Από την μια το κανάλι του ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ υπέρ του Πούτιν, από την άλλη …παρουσιάζει το πρόσωπο του φιλάνθρωπου!

Φυσικά, δεν πληρώνετε για να βλέπετε τηλεόραση, οπότε καταλαβαίνετε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ για ποιο λόγο έγινε αυτή η επένδυση!!! Πόση δύναμη αντλεί από αυτή την συμπεριφορά.

Για τους δημοσιογράφους δεν το συζητάμε, πάνω απ όλα η «γραμμή». Τους καταλαβαίνω, ειλικρινά, ας καταλάβετε κι εσείς πόσο ΕΛΕΥΘΕΡΗ είναι η ΤΣΑΜΠΑ ενημέρωση!!!

Εμείς εδώ κοστίζουμε, 1,5 Ευρώ, και φτύνουμε αίμα να αντέξουμε, εκείνοι του Διαδικτύου όχι τόσο, η δουλειά να γίνεται.

Με σεβασμό