Ο Ολυμπιακός κάνει δικό του, τον Ντιμπί Κεϊτά. Ο πιτσιρικάς από τα «σπλάχνα» της Ρεάλ, είναι γεννημένος στις 8 Ιουλίου 2003 και έχει ύψος 1.81! Γεννήθηκε στο Τολέδο της Ισπανίας, έχει ρίζες από το Μάλι και αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ. Μπορεί ωστόσο να παίξει και στο δεξί άκρο, με την ίδια ευκολία. Από τη Ράγιο Βαγιεκάνο μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, το 2016. Στην Ράγιο, είδε πολλές φορές το όνομα του να βρίσκεται και στην ιδανική ενδεκάδα των αγωνιστικών, στα μικρά πρωταθλήματα. Στην Μαδρίτη, αγωνιζόταν μέχρι και σήμερα, έχοντας φτάσει στην U19. Διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, τα οποία δε συναντάς εύκολα. Ειδικά σε μια τέτοια ηλικία και σε μια χώρα όπως η Ελλάδα.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει παιχνίδια του σε μικρά ηλικιακά τμήματα και έχουν γράψει γι αυτόν κριτικές, υποστηρίζουν μεταξύ άλλων πως είναι ένας εξαιρετικός τεχνίτης και πολύ άνετος με τη μπάλα στα πόδια. Αυτό όμως που είναι το μεγάλο του «ατού», είναι η ταχύτητα. Είναι πολύ γρήγορος, εκρηκτικός και θεωρείται… άπαιχτος στο ένας εναντίον ενός. Παράλληλα, έχει πολύ καλά χτυπήματα της μπάλας, ενώ τον διακρίνει και το γεγονός πως μπορεί να σεντράρει με μεγάλη ακρίβεια στη μεγάλη περιοχή.

Με τις μικρές ηλικιακά ομάδας της Ρεάλ, όχι απλά πέτυχε αρκετά καθοριστικά γκολ, αλλά «μέτρησε» και μπόλικες ασίστ. Ήταν εξάλλου στα βασικά πλάνα των προπονητών του. Άπαντες στον Τύπο της χώρας, τον χαρακτηρίζουν «δυναμίτη», αν και μεγάλο του όνειρο είναι να αγωνιστεί κάποια στιγμή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Μάλι, από το οποίο και κατάγεται.