Θυμάστε τον Λιούπκο Πέτροβιτς; Ο Σέρβος προπονητής είχε διατελέσει στον πάγκο πρώτα του ΠΑΟΚ και μετά του Ολυμπιακού τις περιόδους ’92-’93 κι αν σας αρέσουν οι ιστορίες έχουμε να σας διηγηθούμε μία που θα σας εντυπωσιάσει.

Εκείνα τα χρόνια οι παίκτες ήταν ακόμη της (πιο έντονης) νυχτερινής ζωής και δεν ήταν λίγες οι φορές που το έσκαγαν ακόμη και από το… ξενοδοχείο για να περάσουν κάποιες ώρες «ελευθερίας». Με τον Λιούπκο όμως ιδιαίτερα κάποιοι του Ολυμπιακού είχαν βρει τον μπελά τους γιατί τους ανακάλυπτε με ευκολία και τους έβγαζε στην… αναφορά.

Για αρκετό καιρό έψαχναν να βρούνε οι παίκτες το «μάτι» που τους παρακολουθούσε μόνον που είχε σχέση με το… στόμα και μάλιστα με τα δόντια, αφού ο «ρουφιάνος» του Πέτροβιτς ήταν μία… οδοντογλυφίδα. Απίστευτο δεν είναι;

Κι όμως κάποιος από το επιτελείο την έβαζε όρθια στην πόρτα των δωματίων με τους… συνήθεις ύποπτους κι αν το επόμενο πρωί ήταν πεσμένη στο πάτωμα, αυτό σήμαινε ότι είχε γίνει η «απόδραση».

Το «μεγάλο κόλπο» εγκαταλείφθηκε από τον Πέτροβιτς όταν κατάλαβε κάποια στιγμή ότι οι παίκτες το είχαν ανακαλύψει και με τη βοήθεια ενός υπαλλήλου του ξενοδοχείου έβαζαν τις οδοντογλυφίδες στη θέση τους, αφού επέστρεφαν στα δωμάτιά τους!