Δείχνει να τον εμπιστεύεται ο Μαρτίνς τον Τζολάκη και ο «μικρός» φαίνεται ότι διαθέτει τα προσόντα για να αντέξει το βάρος της… εστίας του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο είχε ξεκινήσει άλλωστε τη σεζόν με τον Κωνσταντή και μάλιστα στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αν και είχε ακόμη στη διάθεσή του τον Αλέν, όταν ο Σα ήταν εκτός υπηρεσίας από τον τραυματισμό του στο χέρι.

Το αμέσως επόμενο ζητούμενο είναι να πάρει την ευκαιρία ο Τζολάκης σε πιο… βαθιά νερά, κι αν νομίζετε ότι είναι νωρίς για τέτοιο ρίσκο να σας θυμίσουμε δύο περιστατικά που συνδέουν την… Μαδρίτη με τον Πειραιά.

Το πρώτο ματς του Ίκερ Κασίγιας με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτό στο ΟΑΚΑ εναντίον του Ολυμπιακού, το οποίο έληξε ισόπαλο με 3-3! Και ο Σλοβένος Γιαν Όμπλακ όμως έκανε πρεμιέρα με την Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον των «ερυθρόλευκων», αλλά στο Καραϊσκάκη, όταν επί Μίτσελ, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 3-2.

Γίνεται αντιληπτό ότι δύο από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στον κόσμο ξεκίνησαν την τεράστια διαδρομή τους σε εκτός έδρας παιχνίδι και μάλιστα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και δέχθηκαν και από… τρία γκολ. Θυμάστε το πρώτο ματς του Τζολάκη στον Ολυμπιακό;  Με τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου στην Τούμπα, όπου ο Ολυμπιακός είχε γνωρίσει την ήττα με 3-2. Πιστεύετε στα «σημάδια» της μπάλας;