H Τσεχία θα αντιμετωπίσει την Σουηδία και ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Τόμας Βατσλίκ, διεκδικεί την παρουσία του, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Με νίκη, θα κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση, αφού στη συνέχεια θα τον… περιμένει η Πολωνία, πριν ετοιμάσει βαλίτσες για τη σπουδαία διοργάνωση.

Πάντως, απέναντι στην Σουηδία, θα είναι ένα μεγάλο «στοίχημα» και η δική του παρουσία, απέναντι σε τεράστια ονόματα του ποδοσφαίρου της Ευρώπης. Πρώτος και καλύτερος ο «γερόλυκος» Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, ο οποίος στα 40 του χρόνια, συνεχίζει να «πυροβολάει» στο δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με την Μίλαν. Δεν είναι ωστόσο ο μοναδικός μεγάλος κίνδυνος για τον τερματοφύλακα του θρύλου. Υπάρχει και ο Αλεξάντερ Ισάκ, της Ρεάλ Σοσιεδάδ, που αποτελεί επίσης μια σπουδαία «μονάδα», για την ομάδα του Άντερσον. Κάποια ονόματα που επίσης χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής, είναι του Ντέγιαν Κουλουσέφσκι της Τότεναμ, αλλά και ο Άντονι Ελάνγκα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που στα 19 του μόλις χρόνια, έχει ξεχωρίσει στους «κόκκινους διαβόλους».

Να σημειωθεί πάντως, πως ο Βατσλίκ, δεν θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον Ζλάταν. Καθώς με τον Σουηδό φορ, έχει κοντραριστεί και δύο ακόμα φορές στο παρελθόν και ο διεθνής άσος του θρύλου, δεν είδε την εστία του να παραβιάζεται! Αντάμωσαν το 2015-16, σε ένα παιχνίδι της Σουηδίας με την Τσεχία (1-1), όπου ο Ζλάταν δεν σκόραρε, ενώ σε ένα ματς ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ, τη σεζόν 2017-18, η Βασιλεία επικράτησε με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο «Ίμπρα» έπαιξε για περίπου 20 λεπτά και δεν «νίκησε» τον Τόμας.