Η Κραϊόβα, που κατέκτησε το Κύπελλο Ρουμανίας και τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, θα είναι η έκτη και τελευταία ομάδα, που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια της παραμονής στην Αυστρία.
Πρόκειται για την ομάδα, που εδώ και πέντε μήνες καθοδηγεί ο Ουζουνίδης. Το τεστ με την Κραϊόβα είναι προγραμματισμένο για τις 3 Ιουλίου, δηλαδή 17 ημέρες πριν από την πρώτη μάχη του θρύλου στον β’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Την προηγούμενη μέρα, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αναμετρηθούν με την ρωσική Ουφά.
Έχουν ήδη κλειστεί τα τεστ με την Βολφσμπέργκερ (26/06), την Κράσνονταρ (27/06), την Σάλτσμπουργκ (29/06) και απομένει να οριστικοποιηθεί ο αντίπαλος για το φιλικό στις 30 Ιουνίου.
Η αποστολή του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει στην Αυστρία στις 25 Ιουνίου, θα εγκατασταθεί στο Στανς και θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 4 Ιουλίου.


