Συνέντευξη στην κάμερα της NOVA, παραχώρησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Και ο 33χρονος γκολκίπερ, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό. Στην οποία μπορεί να μην κατέκτησε κάποιο τίτλο, αλλά σε ατομικό επίπεδο είχε ένα πολύ θετικό πρόσημο.

Αρχικά για την προσαρμογή του στον Πειραιά, τόνισε πως: «Η μετάβαση μου ήταν αρκετά εύκολη, γιατί ήρθα σε ένα περιβάλλον στο οποίο αμέσως ένιωσα ότι είμαι καλοδεχούμενος και με αγκάλιασαν. Δεν δυσκολεύτηκα. Είδα συνθήκες οι οποίες είναι οι κατάλληλες για να κάνεις πρωταθλητισμό και παιδιά είτε στο staff είτε ποδοσφαιριστές, τα οποία με βοήθησαν να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα».

Συμπλήρωσε ο 33χρονος γκολκίπερ: «Εσωτερικά δεν ήταν δύσκολη απόφαση, γιατί ήμουν χωρίς ομάδα σχεδόν τρεις μήνες. Άρα ήταν μια εύκολη επιλογή για εμένα ο Ολυμπιακός. Σίγουρα μέτρησε το ότι είχα περάσει από την ακαδημία του Ολυμπιακού, ήταν σα να γύρισα σπίτι μου. Γνωρίζω καλά αυτή την ομάδα και μου αρέσει που αγωνίζομαι με αυτά τα χρώματα».

Επιπροσθέτως, ο διεθνής τερματοφύλακας τόνισε πως: «Ένιωσα πως ήταν μια… μισή χρονιά για εμένα. Πέρυσι είχα κάνει 55 ματς, φέτος έκανα κοντά στα 30 και μου φάνηκε πολύ μικρή η σεζόν. Πολύ γρήγορα με εμπιστεύθηκαν στον Ολυμπιακό. Στην προηγούμενη ομάδα μου, τον ΠΑΟΚ, υπήρχε λίγος χρόνος. Πολύ γρήγορα μου έδωσαν τα γάντια για να τα φορέσω και να βοηθήσω την ομάδα και αυτό νομίζω ότι το εκτιμάς σαν

ποδοσφαιριστής. Εγώ το εκτίμησα και πάντα θες να δίνεις το κάτι παραπάνω όταν βλέπεις αυτή την εμπιστοσύνη».

Αναφορικά με το πως θα χαρακτήριζε τη σεζόν, ανέφερε: «Σε ομαδικό επίπεδο, τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού είναι μαγικά. Τα παιδιά είναι εκπληκτικά, πολύ καλοί χαρακτήρες που δύσκολα το πετυχαίνεις. Πολλά άτομα, πολύ μεγάλο το team. Αγωνιστικά ήταν μια αποτυχημένη χρονιά. Δεν μπορείς να μιλάς για επιτυχία όταν βγαίνεις τρίτος. Δεν μπορώ να πω πως είμαι χαρούμενος. Αποτύχαμε, αλλά ο Ολυμπιακός ιστορικά έχει δείξει πως όταν γίνεται αυτό το restart, επιστρέφει πάντα καλύτερος. Νομίζω πρέπει να το δούμε σαν μάθημα και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί».

Καταλήγοντας, ρωτήθηκε και για το… τρελό κούρεμα με το «7» που είχε κάνει πριν από το 3-1 επί της ΑΕΚ, στην «Opap Arena» και τόνισε: «Θεωρώ πως βοήθησα τους συμπαίκτες μου με αυτή την κίνηση, ήταν μια σκέψη που έκανε όταν πήγα να κουρευτώ την προηγούμενη μέρα και ήξερα λίγο το κλίμα που επικρατεί μέσα στην Opap Arena. Και θεωρώ πως ήταν ρίσκο, αλλά μας πήγε πολύ καλά».