Σε μια ακόμα αναμέτρηση, ο Ανδρέας Ντόη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Ο νεαρός στόπερ, τα πήγε περίφημα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και «κυριάρχησε» στις αμυντικές επεμβάσεις, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, συνθέτει ένα πολύ καλό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

Εξάλλου, ο Ντόη, μπορεί να υπερηφανεύεται πως στα 320 «καθαρά» αγωνιστικά λεπτά (χωρίς τις καθυστερήσεις) που έπαιξε στα play off, κατάφερε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο να μη δεχτεί γκολ! Η πρώτη του παρουσία ήταν ολιγόλεπτη και ως αλλαγή στο 0-3 στον Βόλο, στην πρεμιέρα των play off. Έπαιξε για λιγότερο από δέκα λεπτά, αλλά δε… χαλάρωσε στιγμή και οι Πειραιώτες δεν είδαν τους αντίπαλους επιθετικούς να τους προκαλούν προβλήματα.

Φυσικά, η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη για τον Ανδρέα, αφού στους τέσσερις τελευταίους αγώνες ο Ολυμπιακός δεν δέχτηκε γκολ και αυτός ήταν βασικός και με 90λεπτες συμμετοχές, στο 5-0 επί του Βόλου (όπου βρήκε και δίχτυα για το 1-0), αλλά και στο «αιώνιο» ντέρμπι, όπως και αυτό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, όπου οι Πειραιώτες επικράτησαν με 1-0! Εξάλλου, ως αλλαγή για ένα 45λεπτο έπαιξε και στο 0-0 με την ΑΕΚ στην «Opap Arena» και είχε πολλές καλές τοποθετήσεις, βάζοντας δύσκολα στον Λιβάι Γκαρσία και τους υπόλοιπους επιθετικούς της «Ένωσης».

Συμπερασματικά, ο 20χρονος είναι από τα κερδισμένα «στοιχήματα» της σεζόν που ολοκληρώθηκε.