Στα ΜΜΕ της Νότιας Κορέας, μίλησε ο Χουάνγκ Ινμπεόμ. Ρωτήθηκε για τις συγκρίσεις στο ρωσικό πρωτάθλήμα και τα όσα ζει στον Ολυμπιακό. Δήλωσε αρχικά:

«Όταν ήμουν στην Ρουμπίν Καζάν, έπαιζα ποδόσφαιρο στηριζόμενος στις αντεπιθέσεις, αφού προσέχαμε πρώτα την άμυνα μας. Στον Ολυμπιακό, είναι περισσότερες οι καταστάσεις που οι περισσότεροι αντίπαλοι… πέφτουν κάτω και αμύνονται, ενώ εμείς κυριαρχούμε. Φαίνεται ότι υπάρχει μια σημαντική διαφορά λοιπόν, ως προς αυτό. Η πίεση είναι μεγάλη στην Ρωσία. Ωστόσο, στον Ολυμπιακό, οι αντίπαλοι είναι πιο σκληροί. Ως ποδοσφαιριστής, με βοηθάει στο να παίρνω αποφάσεις πιο γρήγορα».

Αναφορικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο που πλησιάζει και το οποίο θα είναι το πρώτο στην καριέρα του, ο διεθνής χαφ δήλωσε: «Αυτή είναι μια ερώτηση που θέλει μια προσεκτική απάντηση. Η τελική λίστα, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Ήμουν ένας νεαρός παίκτης, με όνειρο να συμμετέχω κάποια στιγμή στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Από μικρός προετοιμαζόμουνα για την Εθνική ομάδα και το Μουντιάλ. Μετά από το ντεμπούτο μου το 2018, μπορώ να σας πω, πως το όνειρο μου πλησιάζει σιγά, σιγά, αφού πέρασε αφού πέρασε από όλες τις φάσεις προκριματικών και τα ματς αξιολόγησης. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, οπότε έχω έντονη επιθυμία να βελτιώσω την κατάσταση μου, όσο το δυνατόν περισσότερο μέχρι τότε. Η ομάδα μπαίνει στο γήπεδο και ξέρει τι πρέπει να κάνει, γι αυτό και προετοιμάζομαι προσωπικά και εφόσον δεν προκύψουν τραυματισμοί, νομίζω πως θα υπάρξουν κάποιοι τομείς, στους οποίους θα μπορέσω να βοηθήσω. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, ανεβάζοντας τις επιδόσεις μου, όσο μπορώ περισσότερο και θέλω να είμαι στην τελική λίστα».