Ένα γκολ που θα τον «ανεβάσει» ψυχολογικά, αναζητάει ο Χουάνγκ Ουί- Τζο. Ο Νοτιοκορεάτης φορ, πήρε πολλές ευκαιρίες από τον Κάρλος Κορμπεράν, αλλά παρά τα τρεξίματα, την πίεση και την θέληση του για να βρει δίχτυα, δεν τα κατάφερε. Ο 39χρονος τεχνικός τον αξιοποίησε σε όλα τα παιχνίδια, ενώ ήταν βασικός κατά κύριο λόγο. Για την ώρα, η στατιστική του έχει «καταγράψει» μόλις μια ασίστ, στο 3-1 με τον Ιωνικό με αποδέκτη τον Μπιελ. Αλλά το πρώτο τέρμα που θα «ξεμπουκώσει» τον διεθνή άσο δεν έχει ακόμα… φτάσει και με τον ανταγωνισμό να είναι έντονος στη γραμμή κρούσης, έχοντας δίπλα τους Μπακαμπού και Ελ Αραμπί, ο Ουί-Τζο, καλείται να δώσει τις απαντήσεις του.

Στο φιλικό με την Κόστα Ρίκα αγωνίστηκε βασικός αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ ακολουθεί και το ματς με το Καμερούν του Πιερ Κούντε.  Και το ματς αυτό αποτελεί ένα τεράστιο κίνητρο για τον διεθνή επιθετικό του Ολυμπιακού, καθώς ο Πάουλο Μπέντο, «ποντάρει» πολλά πάνω του. Μπορεί οι αγώνες να είναι φιλικού χαρακτήρα, αλλά ο Ουί-Τζο, έχει ως μεγάλο κίνητρο την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τον Νοέμβριο και μέσω των Πειραιωτών, αλλά και αυτών των παιχνιδιών, θέλει να στείλει… μηνύματα.

Εξάλλου, οι επιλογές του Πορτογάλου προπονητή, ήταν έτσι και αλλιώς περιορισμένες, αφού ο Γκουέ-Σουνγκ Τσο, ένας από τους τρεις επιθετικούς της Νότιας Κορέας, έχει ενοχλήσεις και δεν ήταν στις διαθέσιμες επιλογές.

Στην πατρίδα του παίκτη, υπάρχει πίστη για την «άνοδο» του Ουί-Τζο, παρά το αρνητικό ξεκίνημα. Τονίζεται πως ο: «Ο Ουί-Τζο, δεν παύει να αποτελεί την πρώτη επιλογή του Μπέντο. Στην τελευταία του κλήση είχε σκοράρει τον Ιούνιο με την Βραζιλία, ενώ μεγάλο ματς έκανε με γκολ και ασίστ απέναντι στην Αίγυπτο».