Συνέντευξη στο κορεάτικο «sports.news.nate», παραχώρησε ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Αναλυτικότερα, υπογράμμισε: «Είχα αγωνιστεί σε πολλές ομάδες, που ήταν πιο χαμηλά στην κατάταξη του πρωταθλήματος, αλλά ο Ολυμπιακός, είναι μια ομάδα που πάντα αγωνίζεται για το πρωτάθλημα. Και θέλω να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα για πρώτη φορά. Θεωρώ επίσης, πως είναι ένα καλό μέρος, προκειμένου να βελτιώσω τα στατιστικά μου στην επίθεση» και συμπλήρωσε: «O Mπέντο, μου είπε πως είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ. Πρόκειται για μια ομάδα, με πολύ καλές εγκαταστάσεις και υποδομές και οι οπαδοί είναι πολύ παθιασμένοι και ενημερωμένοι για όλες τις λεπτομέρειες στο κλαμπ».

«Η ομάδα μπορεί να αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά συνεχίζω να ονειρεύομαι τη μέρα που θα αντιμετωπίσω τους φίλους μου και συμπατριώτες, Κιμ, της Νάπολι και Χουάνγκ της Γούλβς, σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο. Το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι το μεγαλύτερο τουρνουά στο ποδόσφαιρο της Ευρώπης και θα ήταν μια μεγάλη «τιμή» να ανταλλάξω φανέλες με τους συμπατριώτες μου» είπε ο Χουάνγκ.

Καταλήγοντας, ο Νοτιοκορεάτης μέσος αναφέρθηκε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, λέγοντας: «Θέλω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου, ευρισκόμενος σε επίπεδο 100%, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θέλω να αναμετρηθώ με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση».