Μετά την δύσκολη περίοδο για όλη την ανθρωπότητα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, έχουμε επιστροφή στα επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια.

Η ιατρική ομάδα του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να λείπει από το τεράστιο σε αξία επιστημονικό meeting που διεξάγεται 4,5,6 Ιουνίου 2022 στη Lyon της Γαλλίας στο πλαίσιο του XXIX Isokinetic Conference Football Medicine “THE PLAYERS’ VOICES” .

Ο Ολυμπιακός, εκπροσωπούμενος από τον γιατρό του κ. Χρήστο Θέο, διευθυντή Ορθοπαιδικό Χειρουργό στο Θεραπευτήριο Μετροπολιταν, συμμετέχει σε αυτή την σπουδαία επιστημονική συνάντηση εμπλουτίζοντας τις γνώσεις πάνω στις μοντέρνες θεραπείες των αθλητικών τραυματισμών και στις τεχνικές πρόληψης και αντιμετώπισης.

Δε θα μπορούσε να λείπει ο Ολυμπιακός από μια τέτοια συνάντηση όπου οι ιατρικές ομάδες των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών συλλόγων από όλο τον κόσμο συναντώνται για να καθορίσουν όχι μόνο τις εξελίξεις στην πρόληψη και αντιμετώπιση των κακώσεων στο ποδόσφαιρο αλλά να ακουστεί – για πρώτη φορά – και η φωνή των “πρωταγωνιστών”, των άμεσα ενδιαφερόμενων, των ίδιων των αθλητών.