Σε ρυθμούς κανονικής διαρκείας της σεζόν θα μπουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, μέσα από το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας, που τους περιμένει στην Αυστρία.

Οι αντίπαλοι ήταν ούτως ή άλλως γνωστοί, αλλά απέμενε το οριστικό πλάνο. 

Η αρχή θα γίνει στις 24 Ιουνίου (19:00 GR) κόντρα στην αυστριακή Ριντ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Πάουερμπαχ, που βρίσκεται σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από το Γκάινμπεργκ, όπου θα εγκατασταθούν οι πρωταθλητές Ελλάδας. Την επόμενη μέρα οι ερυθρόλευκοι θα καλύψουν απόσταση 70 χιλιομέτρων μέχρι το Βελς, για να αντιμετωπίσουν τη γερμανική Φορτούνα Ντίσελντορφ. 

Θα ακολουθήσει, δύο μέρες αργότερα (27/06, 19:00 GR), η αναμέτρηση με την πολωνική Κρακοβία στο Άντορφ, ενώ για τις 29/06 (19:00 GR) είναι προγραμματισμένο το τεστ με την τσεχική Σλάβια Πράγας, στο γήπεδο του φιλικού με την Φορτούνα. 

Στις 30 Ιουνίου η αποστολή του Ολυμπιακού θα αφήσει το Γκάινμπεργκ για να εγκατασταθεί για ένα τριήμερο στο Ζαάλφελντεν, κοντά στο Σάλτσμπουργκ. Εκεί όπου την 1η Ιουλίου (16:30 GR) θα διεξαχθεί το φιλικό με την Αρμίνια Μπίλεφελντ, ενώ για την επομένη (02/07, 16:30 GR) είναι προγραμματισμένο το φιλικό με την πρωταθλήτρια Αυστρίας, Σάλτσμπουργκ στο Zell Am See. 

Με την επιστροφή στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός θα δώσει ακόμη δύο φιλικούς αγώνες μέχρι την πρώτη υποχρέωσή του στον προκριματικό.