Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός έπαιρνε την πρόκριση απέναντι στον ΠΑΟΚ, το μερίδιο της επιτυχίας θα άνηκε σε μεγάλο βαθμό στον Τόμας Βατσλίκ. Ο Τσέχος γκολκίπερ, έκανε σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στον «δικέφαλο» του Βορρά και έδωσε συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει εφέτος απέναντι στην ομάδα του Λουτσέσκου, αλλά και τα ντέρμπι γενικότερα.

Δεν είναι τυχαίο, πως παρά το γεγονός πως στα «ερυθρόλευκα» social media, υπήρχε πίκρα για τον αποκλεισμό, για τον Τόμας Βατσλίκ, κάθε φίλαθλος του θρύλου, είχε μόνο καλά λόγια να πει! Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε μια ανάρτηση με τον 33χρονο άσο, την ώρα που πραγματοποιεί μια σπουδαία επέμβαση (και συγκεκριμένα στο μακρινό σουτ του Σοάρες) και από κάτω τα σχόλια των οπαδών του Ολυμπιακού έπεσαν «βροχή», επαινώντας τον διεθνή άσο.

Μερικά εξ αυτών, υπογράμμισαν πως: «Αναμφίβολα, ο Βατσλίκ είναι η καλύτερη μεταγραφή της φετινής σεζόν. Ένας σπουδαίος τερματοφύλακας και ένας από τους βασικούς λόγους που παίρνουμε το πρωτάθλημα», ενώ υπήρχε και το παρακάτω σχόλιο: «Από τους πολυτιμότερους, σε μια δύσκολη σεζόν. Είναι πραγματικός βράχος κάτω από τα δοκάρια»! Σχολίαζαν επίσης: «Τόμας, η αξία σου είναι ανεκτίμητη! Είσαι ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης της ομάδας, η πιο σοβαρή μεταγραφή που έγινε εφέτος» και «Ο μόνος άξιος και σταθερός σε αυτή την σεζόν, the BEST ONE», «είσαι τερματοφυλακάρα», «ο πιο τίμιος από όλους».

Δεν είναι τυχαίο πως οι περισσότεροι στον Πειραιά, έχουν ξεχάσει ήδη τον Ζοσέ Σα. Έναν τερματοφύλακα που διαπρέπει πλέον στην Premier League με τη φανέλα της Γουλβς και αυτό «λέει» πολλά από μόνο του!