Κύριε πρόεδρε
Ο Αντρέι Μιχαλκόφ-Κοντσαλόφσκι, είναι Ρώσος σεναριογράφος και σκηνοθέτης, γεννημένος στις 20 Αυγούστου 1937.
ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΥΓΗΣ, είναι ένα δικό του δημιούργημα…
Το «τρένο της μεγάλης …σφαγής», είναι δημιούργημα ενός άλλου…
Σε αυτό το τρένο ταξιδεύει ο πόνος, το δάκρυ, το άδικα χυμένο αίμα, η θλίψη, ένα πικρό αντίο αλλά και μια βαλίτσα όνειρα, γεμάτη και ελπίδα για το αύριο. Προορισμός η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
Συνταξιδιώτης η ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, και στην  αποβάθρα, στην υποδοχή η ΕΥΓΕΝΕΙΑ και η Ευγενία.
Η μαμά από την πονεμένη Ουκρανία και δύο άγγελοι, τα μικρά της, αφήνουν τα ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ μιας ζωής, φεύγουν μακριά από τις βόμβες , αφήνουν πίσω την καρδιά τους ναι αναζητούν το νέο τους όνειρο.
ΘΑΛΠΩΡΗ και απέραντη αγάπη προσφέρει μια απλή μα τόσο ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Ελληνίδα, η Ευγενία Μάνου, ένα αυτοδημιούργητο κορίτσι, που ζει στην Εύβοια, αλλά βρίσκεται στο ΚΕΝΤΡΟ του κόσμου. Δραστηριοποιείται στο Διαδίκτυο, προωθώντας ελληνικά προϊόντα στις αγορές όλου του κόσμου!!! Με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Δεν θα την βρείτε στα μπουζούκια, στις στήλες των περιοδικών, σε σέξι πόζες, σε παραλίες και σε μπαρ, είναι η ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ της προσφοράς, της νοικοκυροσύνης, της ΑΛΗΘΙΝΗΣ αγάπης και των ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΞΙΩΝ της ζωής!
Η Ευγενία Μάνου με τη συνεργάτιδα της Ιφιγένεια, με μεγάλη πείρα 10 χρόνων στον τομέα των εξαγωγών, αντιλήφθηκαν πολύ γρήγορα τι σημαίνει αυτός ο πόλεμος της Ουκρανίας, γιατί είναι ένας διαφορετικός πόλεμος που καταστρέφει τους Ουκρανούς, οι οποίοι είναι αδέρφια μας και χριστιανοί και Ευρωπαίοι. Άνθρωποι της τεχνολογίας, πολυταξιδεμένοι με υψηλό επίπεδο μόρφωσης και πολιτισμό, καθώς και με μεγάλη παρουσία στις διεθνείς επιχειρήσεις.
Αστραπιαία ενήργησαν σε όλους τους τομείς, ώστε να βοηθήσουν. Γράφτηκαν σε ιστοσελίδες και σε ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου συνεχώς υπήρχαν ανακοινώσεις από οικογένειες που ζητούσαν βοήθεια.
Τα παιδιά και η μητέρα είναι ΑΣΦΑΛΗ, και μόνο αγάπη τους προσφέρει η Ελλάδα, στο πρόσωπο της Ευγενίας. ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που είναι ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΗ του Πρωταθλητή η ΚΥΡΙΑ Μάνου!!!
Με σεβασμό