Να ξεχάσουμε τους +12 και να απολαύσει ο λαός του Ολυμπιακού μεγάλες νίκες για το 47ο!

Κύριε πρόεδρε,

Πεντακάθαρη η… καθαρή Δευτέρα, για τους ΓΛΕΙΦΤΕΣ, από Ολυμπιακό. Στην ήττα το κουπί το τραβάμε εμείς, χαχαχα, Απόκριες είχαμε, ντύθηκαν Παναθηναϊκοί τα αγόρια, λίγο από ΑΕΚ, και πιο πολύ από Αρειανάρα! Ας τα βλέπουν αυτοί που τους… σέρβιραν!!!

Βέβαια, αποκαλύπτονται, για κάθε τους δραστηριότητα, δεν υπάρχει ΒΡΟΜΙΑ, που να μην είναι μέσα!!! Προσωπικά, ειλικρινά, με αφορά στον βαθμό που ένας τους γίνεται ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ανύπαρκτων θεμάτων, και όσο δεν ηρεμεί θα τον ΤΣΑΚΙΖΩ στην ΑΛΗΘΕΙΑ!!! Αυτά, και δεν εφησυχάζω. ΑΛΗΘΕΙΑ μέχρι τελικής πτώσεως!

Και για να ξέρεις κάτι ΓΕΛΟΙΕ, δεν έχω να φοβάμαι τίποτα από σένα, ειδικά στην δουλειά, δεν φοβάμαι ούτε τους ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ, που σε τάισαν, ΜΟΝΟΣ μέχρι την τελική πτώση. Κορόιδευε τον Γιάννη, τον Γιάννη, αλλά όχι εμένα! Και θα ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ αυτόν που του χρωστάω την ΖΩΗ ΜΟΥ από κάτι ΡΕΜΑΛΙΑ, σαν εσένα, αλητάμπουρα!

Ήττα λοιπόν, θα συνέβαινε κάποια στιγμή, αλλά ήττα με +12 βαθμούς από τον δεύτερο, και απομένουν 10 ματς για την Κούπα, ακόμα μια κούπα. Πικραθήκαμε όλοι, γιατί έχουμε κακομάθει, καλομάθει μάλλον, από νίκες, και μια ήττα μας κοστίζει. Τους άλλους όχι, γιατί την ήττα την έχουν για χρόνια τώρα ψωμοτύρι.

Γράψαμε χθες, πως όλα πήγαν λάθος. Έτσι είναι, εκ του αποτελέσματος όλα πήγαν λάθος. Να το αναλύσουμε; Πολλές φορές πιστεύω πόσο λάθος είναι να κάνουμε αυτή την ανάλυση, από την στιγμή που δεν ξέρουμε τον στόχο, τι αναζητούσε ο προπονητής, και ποια ήταν η προσέγγισή του.

Για παράδειγμα, όλος ο Άρης είναι ο Καμαρά, ταχύτατος, δολοφόνος, φορ περιοχής και όχι μόνο. ΔΕΝ είναι δυνατόν να κάνει αυτή την κίνηση στο γκολ ΜΟΝΟΣ!!! Να ένα λάθος που έπρεπε να έχει προβλεφθεί! Έπαιξε εκεί ο Κίτσος, σωστό ή λάθος; Όταν είσαι στο +15 ΣΩΣΤΟ! Χρειάζεται μια αρμονία στους στόχους, τα ταλέντα δεν είναι μόνο για τα ρηχά, ο μικρός έπεσε στα πολύ βαθιά, έτσι βγαίνει ένας μεγάλος παίκτης.

Πάμε τώρα στον Καρβάλιο. Ψυχολογικά ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ, η αλλαγή σε αυτό το σημείο από τον Μαρτίνς. Θύμισε κάποιον από το παρελθόν. Τον προστάτευσε, γιατί είχε νεύρα, οκ. Στα 2-3 λεπτά είχε ημίχρονο, δεν τον παραδίδεις βορά στον κόσμο να τον αποδοκιμάζει, κι εσύ να βγαίνεις καλέ μου Πέδρο …παιδαγωγός.

Τον περιμένεις στα αποδυτήρια, κι εκεί μάλωσέ τον, και αν καταλάβεις πως δεν ηρεμεί άλλαξέ τον. Μη του χαλάς όλη την ψυχολογία, δεν είναι μηχανή ο παίκτης, και έχει γλυκάνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Θα είναι ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ στα επόμενα ματς. Τέλος πάντων.

Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα, αλλά δεν μ αρέσει να λαϊκίζω και εκ του αποτελέσματος να σχολιάζω, γιατί θα εμφανίζομαι να έχω δίκιο.

Αυτό που θέλω να σημειώσω, είναι πως ακόμα και οι 12 βαθμοί, πρέπει να ξεχαστούν, και να ξεκινήσουν από το ΜΗΔΕΝ. Γιατί κάθε ήττα θα μας κοστίζει, και δεν θέλει και πολύ να αλλάξει η ψυχολογία!

Ο κ. Μαρτίνς σίγουρα θα το διαχειριστεί σωστά, γιατί έχει αξία να χαρεί ο κόσμος του Ολυμπιακού ΜΕΓΑΛΕΣ νίκες, για να κλείσει και πολλά στόματα.

Με σεβασμό