Ο Ολυμπιακός συνέχισε την ξέφρενη πορεία του προς το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα και παρέμεινε αήττητος στην Σούπερ Λιγκ. Οι Πειραιώτες είναι μέχρι στιγμής ανίκητοι στο πρωτάθλημα και στην Νίκαια διεύρυναν το σερί τους, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη, με το ξεκίνημα του δευτέρου 45λεπτου.

Εκεί όπου η συμβολή του Γιώργου Μασούρα ήταν εντυπωσιακή, αφού κέρδισε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Τικίνιο, ενώ το δεύτερο γκολ προήλθε από τον ίδιο, με εξαιρετικό πλασέ. Μάλιστα, η ομάδα του Μαρτίνς, ακολούθησε την γνωστή συνταγή της επιτυχίας. Με τους «ερυθρόλευκους», είτε να ανοίγουν το σκορ νωρίς στους αγώνες, είτε να «κλειδώνουν» τα τρίποντα νωρίς, νωρίς στην επανάληψη. Στην Νεάπολη, το σκορ ήταν 0-3 μέχρι το 58΄, ενώ στην αμέσως προηγούμενη νίκη, με το ίδιο αποτέλεσμα, στο Περιστέρι – που προηγήθηκε των ισόπαλων αγώνων σε Ριζούπολη, Λεωφόρο, Τούμπα- ο Ελ Αραμπί «χτύπησε» στο 50΄ και στο 62΄, «καθαρίζοντας» την επιτυχία. «Καρμπόν» ήταν και ο αγώνας με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Με τη διαφορά πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπήκαν προηγούμενοι στο σκορ στην ανάπαυλα, αλλά έχοντας μείνει στο 1-1. Ο Σισέ στο 49΄ και ο Ρόνι Λόπες στο 60΄, «υπέγραψαν» το «διπλό»!

Οι παραπάνω, ήταν περιπτώσεις όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ένα «εκρηκτικό» τέταρτο στην εκκίνηση των δευτέρων ημιχρόνων, αλλά πολλές ήταν οι φορές που με τη… σέντρα, είχαν βάλει τις βάσεις νίκης! Το είδαμε στο 2-3 με την ΑΕΚ, όπου ο Αγκιμπού Καμαρά σκόραρε πριν συμπληρωθεί το 2ο λεπτό, ενώ ο Τικίνιο είχε καταφέρει να σκοράρει ως το 13΄, τόσο στην Τρίπολη, όσο και στο Αγρίνιο!