Τα παιχνίδια για τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο σημερινό κουπόνι. Πάμε όμως να δούμε πως μπορούμε να κινηθούμε…

* Στην Τσάμπιονσιπ, η Μπέρμιγχαμ υποδέχεται την Πιτέρμπορο. Οι γηπεδούχοι έχουν έξι over στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές, με τα τέσσερα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τέσσερα σερί over, με τα δύο στο over 3,5. Με το ρυθμό που παίρνουν τα ματς των δύο ομάδων, το over 2,5 στο 2,04 έχει αξία.

* Στην Τσάμπιονσιπ, η ΚΠΡ φιλοξενεί την Σουόνσι. Τέσσερις σερί νίκες για τους γηπεδούχους, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις μία νίκη στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, με μία ισοπαλία και τρεις ήττες στα υπόλοιπα τέσσερα ματς. Η ΚΠΡ έστω και δύσκολα μπορεί να βγάλει τον άσο στο 2,13.

* Στην Νάσιοναλ Λιγκ, η Τορκί υποδέχεται την Σόλιχαλ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από οκτώ σερί over, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν δύο σερί over. Ένα ακόμη over 2,5 στο 1,91 έχει αξία.

* Στην Νάσιοναλ Λιγκ, η Ντόβερ φιλοξενεί την Ίστλιχ. Οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε over στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν επίσης πέντε over στα έξι τελευταία τους ματς, με τα δύο στο over 3,5. Ανοικτό παιχνίδι αναμένεται να γίνει και τώρα, με το over 2,5 στο 1,73 να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στην Νάσιοναλ Λιγκ, η Ρέξαμ υποδέχεται την Γκρίμσμπι. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις νίκες και μία ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μόλις μία νίκη στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές, με μία ισοπαλία και πέντε ήττες στα υπόλοιπα έξι ματς. Η Ρέξαμ μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,75.

* Στη Γ’ Γερμανίας, η Μάνχαϊμ φιλοξενεί την Βικτόρια Κολωνίας. Οι γηπεδούχοι μετρούν οκτώ over στις προηγούμενες εννέα αγωνιστικές, με τα τέσσερα να είναι στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν έξι over στα επτά τελευταία τους ματς, με τα τέσσερα στο over 3,5. Εύκολα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αμυντικά έχουν αδυναμίες και το over 2,5 στο 1,74 αξίζει το ποντάρισμά μας.