Για δεύτερο διαδοχικό ματς στο Κόπα Άφρικα, ο Παπέ Σισέ, βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Σενεγάλης την Παρασκευή. Και όχι μόνο ήταν βασικός, αλλά κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του Αλιού Σισέ, να κρατήσει το «μηδέν», απέναντι στην Γουινέα. Έχοντας στο πλευρό του τον Ντιαλό, σε σχηματισμό 4-2-3-1, ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ «κατέγραψε» ένα ακόμα 90λεπτο και συνεχίζει την «ανοδική» του πορεία, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.

Ειδικότερα για τον Σισέ, το «whoscored» του έδωσε βαθμολογία 6,9, ενώ και οι αριθμοί του ήταν ιδιαίτερα θετικοί. Συγκεκριμένα, ο διεθνής στόπερ ήταν μεταξύ των παικτών με τις περισσότερες κερδισμένες «μονομαχίες» στον αέρα, αφού «μέτρησε» τέσσερις και είχε μια μόλις λιγότερη από τον Τσεικού Κουγιατέ, που ήταν πρώτος και ολοκλήρωσε τον αγώνα με πέντε. Ο Σισέ κατέγραψε 44 επαφές με τη μπάλα, ενώ είχε και σωτήριο «μπλοκ» σε ένα σουτ της Γουινέας. Ο μοναδικός παίκτης που ήταν «παρών» σε αυτή την κατηγορία. Το πιο εντυπωσιακό όμως από όλα όσα πέτυχε ο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού, ήταν η επιτυχία τους στις μακρινές μπαλιές. Είχε έντεκα συνολικά και ήταν ο κορυφαίος, αφού ο Ντιαλό ακολούθησε με εννέα.

Εξάλλου ο Παπέ δεν είναι… ιδιαίτερος μόνο εξαιτίας των όσων έχει κάνει στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά και για το γεγονός πως «κατεβάζει» μπάλα και είναι δυνατός επιθετικά, προκαλώντας… τρόμο με την «άνοδο» τους στην αντίπαλη άμυνα, στις στατικές φάσεις. Ακόμα και στις πάσες γενικότερα ήταν πρώτος με 33. Με το ποσοστό επιτυχίας βέβαια να φτάνει στο 60,6%.