Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποκάλυψε πως το 2016 όταν ανακοίνωσε ο ίδιος πως υπέγραψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χάλασε τα σχέδια που είχαν οι διοικούντες τους «κόκκινους διαβόλους» για την παρουσίασή του και τους κόστισε 5 εκ. λίρες. Ο Σουηδός επιθετικός είχε πάει ως ελεύθερος στην Γιουνάιτεντ μετά το πέρασμά του από την Παρί Σεν Ζερμέν ανακοινώνοντας τη συμφωνία του με τον αγγλικό σύλλογο με ένα post στο Instagram, όπου έγραψε: «Ο επόμενος προορισμός μου θα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Ο Ιμπραΐμοβιτς αποκάλυψε πως αυτό το post έκανε έξαλλους τόσο τους ανθρώπους των «κόκκινων διαβόλων», όσο και τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα.

«Είχα κουραστεί από τις διαπραγματεύσεις και όταν έγραψα πως πάω στην Γιουνάιτεντ άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως», είπε ο Ζλάταν και συμπλήρωσε: «Ο Μίνο ήθελε να με σκοτώσει. Ήταν δικό μου λάθος. Ο Μίνο Ραϊόλα δεν είχε σχέση με αυτό. Έχασα την υπομονή μου, αυτό ήταν. Ένιωθα πως ήμουν σε κινούμενη άμμο και έπρεπε να κάνω κάτι για να πάω μπροστά, χωρίς να σκεφτώ τις επιπτώσεις. Αν η συμφωνία στράβωνε, ας στράβωνε. Εγώ είχα κάνει το λάθος τότε και θέλω να ζητήσω ξανά συγνώμη».

Ο Ιμπραΐμοβιτς αποκάλυψε και τι του είπε ο εκτελεστικός διευθυντής της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ όταν είδε το post που είχε κάνει στο Instagram: «Μας κατέστρεψες ένα πλάνο προώθησης 5 εκ. λιρών».

Στην Γιουνάιτεντ είχαν προγραμματίσει μία καμπάνια έκπληξη και μία παρουσίαση με πολλά εφέ, τα οποία θα της απέφεραν έσοδα 5 εκ. λιρών.