Αρκετές φορές ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αλλάξει πρόσωπα και σχήματα, αλλά φαίνεται πως τουλάχιστον όσον αφορά τα… δύσκολα, έχει δείξει την εμπιστοσύνη του σε έντεκα ίδια πρόσωπα.

Είναι αξιοσημείωτο πως στα εντός έδρας παιχνίδια με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την Φενέρμπαχτσε, αλλά και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, ο 51χρονος προπονητής, στηρίχτηκε στον Τομάς Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, τους Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και Κένι Λαλά στο αριστερό και δεξί άκρο της άμυνας αντίστοιχα, αλλά και τους Παπέ Σισέ- Σωκράτη Παπασταθόπουλο, στο κέντρο της «οπισθοφυλακής».

Από εκεί και πέρα σε αυτό το 4-2-3-1, οι Γιαν Εμβιλά και Μαντί Καμαρά έπαιξαν μαζί στη μεσαία γραμμή και ο Αγκιμπού Καμαρά μπροστά τους. Στα «φτερά» της επίθεσης, έχουν ξεκινήσει σε αυτή την τριάδα αγώνων οι Γιώργος Μασούρας, Χένρι Ονιεκούρου και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Βέβαια, οι παραπάνω επιλογές, μπορούν να «λένε» πολλά, αλλά μπορεί και… τίποτα. Άλλωστε, παίκτες όπως ο Λόπες, ο Μπουχαλάκης και ο Τικίνιο που ήρθαν από τον πάγκο, ήταν αυτοί που «γλύκαναν» το παιχνίδι του θρύλου και τον οδήγησαν στη μεγάλη νίκη επί της Φενέρ!