Στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό, ο Τομάς Βατσλίκ, δεν είχε πολλή δουλειά. Ωστόσο, όταν χρειάστηκε φώναξε «παρών». Και χαρακτηριστικότερη στιγμή από όλων, ήταν στο 5ο λεπτό, όταν και είπε «όχι» στον Τουράμ, σε τετ α τετ!

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο 32χρονος άσος αντιδράσει σωστά «χαρίζοντας» βαθμούς στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν και άλλα παραδείγματα ανάλογων εμφανίσεων στην Σούπερ Λιγκ. Και έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς πως ήταν στο πρώτο δεκάλεπτο των αγώνων!

Αξιοσημείωτη η πρεμιέρα με τον Ατρόμητο, όταν στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι Περιστεριώτες απείλησαν αλλά ο κορυφαίος τερματοφύλακας του πρόσφατου Euro, είπε «όχι» στον Κουλούρη, στο 9΄! Τελικά το σκορ έμεινε στο 0-0 μέχρι το φινάλε, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και… χειρότερα αν δεν ερχόταν αυτή η επέμβαση.

Από εκεί και πέρα και στον αγώνα της 2η αγωνιστικής με την Λαμία εκτός έδρας, ο Τόμας έκανε το καθήκον του. Ήταν στο πρώτο δεκάλεπτο, όταν ο Τιρόνε στο 10΄, έπιασε την κεφαλιά από εξαιρετική σημείο, αλλά ο διεθνής τερματοφύλακας έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ, με μια εντυπωσιακή επέμβαση!

Συμπερασματικά μιλάμε για τρεις επεμβάσεις, όλες μέχρι το 10ο λεπτό, που άλλαξαν την… ιστορία των αγώνων, χαρίζοντας πόντους στον Ολυμπιακό!