Όταν λυπάσαι να κόψεις 1000 δέντρα, δεν αγαπάς, ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ το δάσος!

Διαβάστε στις «ΜΆΣΚΕΣ». Στη στήλη των εκπλήξεων και των παρεμβάσεων, στις σελίδες του «Κόκκινου ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ»…

 Μάλιστα. Πρέπει να ζούμε σε μια χώρα ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΩΝ!!! Αντί να προλάβουμε τις φωτιές, έπρεπε να πάρουμε μέτρα πρόληψης!!! Ποιος δεν το επιτρέπει όλο αυτό; Θα σας πω: Οι ΑΣΧΕΤΟΙ των ΔΑΣΑΡΧΕΙΩΝ.

Δεν έχουν καταλάβει πως προστατεύω το δάσος, δεν σημαίνει πως ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ να κόβεται έστω και ένα δέντρο. Η διατήρηση του δάσους σημαίνει πως το χτενίζω, το κουρεύω, το βοηθάω να αναπνεύσει!!! Κόβω κατόπιν επιστημονικής μελέτης 1000 δέντρα και σώζω 500.000 δέντρα!!! Με την ΗΛΙΘΙΑ όμως πολιτική του …δεν πειράζω το δάσος ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ 501.000 δέντρα!

 Έχω ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ του προστατευόμενου δάσους Κουκουναριών στον Σχινιά. Έχω ζήσει 3 χρόνια μέσα στο δάσος, και δεν έχω δει πιο ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ μέρος! Αν συμβεί κάτι εκεί, το Μάτι με τους 100 νεκρούς, θα είναι παρανυχίδα μιας μεγάλης τραγωδίας. 

 ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ απ΄ όλα είναι το γεγονός πως έχει τοποθετηθεί ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ, το οποίο ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!!

Έχω κουβαλήσει πολλές φορές κανάλια στον ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΧΙΝΙΑ, πηγαίνουν καταγγέλλονται όλα αυτά και από την επόμενη το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ!!! ΒΟΜΒΑ έτοιμη να εκραγεί!!!

Κι αν ζητήσεις να καθαρίσεις με κόψιμο δέντρων για να ανασάνει το δάσος οι ειδικοί θα πουν ΟΧΙ. Αυτοί δηλαδή οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την προστασία του, δεν θα καταλάβουν ποτέ την σημασία της πρόληψης, της φροντίδας και όχι της κατάσβεσης, μετρώντας στάχτες και κάρβουνα…