Στην. αφετηρία της νέας σεζόν στέκεται σήμερα ο Ολυμπιακός, με πρώτο στόχο τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τελικό προορισμό την κατάκτηση του τίτλου.

Από το πρώτο ραντεβού στο Ρέντη θα απουσιάσουν οι Ελ Αραμπί, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Σισέ, Ντρέγκερ, Κρίστινσον, Τζολάκης και Σουρλής, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία την ερχόμενη εβδομάδα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονήσεις στο Ρέντη για οκτώ ημέρες, καθώς την Παρασκευή 25 Ιουνίου η αποστολή θα μεταβεί στην Αυστρία, όπου θα δώσει έξι φιλικά παιχνίδια: Βολφσμπέργκερ (26/06), Κράσνονταρ (27/06), Σάλτσμπουργκ (29/06), ΤΣΣΚΑ Σόφιας (30/06), Ουφά (02/07), Κραϊόβα (03/07).

Η επιστροφή στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για τις 4 Ιουλίου, ενώ θα διεξαχθεί ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι πριν από την πρώτη αναμέτρηση στον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.