Η πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Ρεάλ ήταν λίγο… αμήχανη! Την ημέρα της παρουσίασής του από τη «βασίλισσα», ο Εντέν Αζάρ έμοιαζε περισσότερο σαν όλους εμάς και λιγότερο με κορυφαίο ποδοσφαιριστή που μόλις είχε αποκτηθεί έναντι 100εκ. ευρώ και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας! Με το μπλουζάκι να είναι κολλητό επάνω του, ο Αζάρ θύμιζε λίγο και τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν που κατά καιρούς έμοιαζε επίσης περισσότερο με εμάς παρά με τον… Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Αζάρ καθησύχαζε τότε τους πάντες, λέγοντας ότι όλα τα τελευταία χρόνια έπαιρνε κάποια κιλά στις διακοπές, καθώς δεν μπορεί να αντισταθεί στις λιχουδιές. Τους αμυντικούς μπορεί να τους ξεπερνούσε εύκολα στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ (στα ισπανικά γήπεδα περίμεναν ματαίως να δουν κάτι τέτοιο), αλλά η ομάδα των fast food αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί για τον Αζάρ τον πιο δύσκολο αντίπαλο. Ο ίδιος πάντως, φαίνεται να το διασκεδάζει. Με μία δόση χιούμορ και δύο δόσεις αυτοσαρκασμού, ο Αζάρ δέχθηκε να πρωταγωνιστήσει σε διαφήμιση γνωστής εταιρείας μπέργκερ μαζί με τους Κέβιν Ντε Μπρούιν και Τίλεμανς.

Οι τρεις παίκτες της εθνικής Βελγίου διαφημίζουν το νέο, επετειακό μπέργκερ της εταιρείας για το Euro 2020. Δεν ξέρουμε εάν το μπέργκερ… κολάζει και τους (κόκκινους) διαβόλους. Το σίγουρο είναι ότι… κολάζει τους οπαδούς της Ρεάλ που βλέπουν τον Αζάρ να τρέχουν τα… σάλια του για το μπέργκερ και να μην προσφέρει στην ομάδα τους ούτε… ψίχουλο από την ποδοσφαιρική του αξία!