Η αποθέωση του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Η αγάπη για τα σπορ. Η αφοσίωση στο έμβλημα, που κοσμεί το σκουφάκι. Όλα αυτά μαζί είναι η θρυλική ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού. Αυτό το φαινόμενο του παγκόσμιου αθλητισμού, που μόνο με γηγενείς παίκτριες κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης και σάρωσε κάθε τίτλο εντός των συνόρων!

Ναι, το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ. Και το πόλο, όμως, αξίζει να ανήκει στην πριγκιπική αυλή. Του αρμόζει ένα λαμπερό στέμμα. Όπως αυτό που αξίζει καθεμιά από τις παίκτριες του σπουδαίου, Χάρη Παυλίδη.

Η Άλκηστη Αβραμίδου, η Χριστίνα Τσουκαλά, η Άλκηστη Μπενέκου, η Μαργαρίτα Πλευρίτου, η Χρυσή Διαμαντοπούλου. η Ελευθερία Πλευρίτου, η Σταυρούλα Δουρέκα, η Νικόλ Ελευθεριάδου, η Βάσω Πλευρίτου, η Ιωάννα Σταματοπούλου, η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, η Ελένη Κανετίδου. η Νεφέλη Χαλδαίου. 

Αυτή η υπέροχη οικογένεια και ομάδα, που υπό τη σκέπη της διοίκησης του ΟΣΦΠ, έγραψε ιστορία με την κατάκτηση και του πρωταθλήματος. Αυτό το τρεμπλ, έχει ήδη κερδίσει τη δική το σελίδα στην «κόκκινη βίβλο»!