H αναφορά του Ατζούν Ιλιτζαλί στο Αιγαίο Πέλαγος, το οποίο χαρακτήρισε ως μία «θάλασσα που δε σημαίνει τίποτα μεταξύ των λαών» προκάλεσε τα οργισμένα μηνύματα των Ελλήνων τηλεθεατών στο Twitter.

Το μήνυμά για ελληνοτουρκική φιλία του ζάμπλουτου Τούρκου παραγωγού μεγάλων τηλεοπτικών ριάλιτι όπως το «Survivor», δίχασε και ξεσήκωσε αντιδράσεις καθώς κρίθηκε από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πως μπαίνει σε ευαίσθητα χωράφια ασκώντας εξωτερική πολιτική και προπαγανδίζοντας υπέρ της χώρας του. Έστω και άθελά του φάνηκε να υποστηρίζει αυτό που προωθεί  το κράτος του ότι «το Αιγαίο είναι ανύπαρκτο και δεν εμπίπτει με το δίκαιο της θάλασσας».

Και την όλη έκρυθμη κατάσταση δεν τη γλύτωσαν ούτε το «τσιτσίδωμα» των Ελλήνων παικτών, Καρολίνας, Κόρο, Ασημακόπουλου και Μπογδάνου που έφεραν σε δύσκολη θέση τη συμπαίκτριά τους Ελένη Χαμπέρη που κράτησε το μαγιό της κρατώντας τα μάτια της καλυμμένα με τη μπαντάνα της, ενώ οι άλλοι την προέτρεπαν για γυμνισμό ενώπιον καμερών και εκατομμύρια τηλεθεατών!