Μετά και την ολοκλήρωση της σεζόν της… πανδημίας οι παίκτες του Ολυμπιακού βρήκαν-επιτέλους-την ευκαιρία για διακοπές, όμως ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας έχει ήδη ξεκινήσει προ πολλού.

Και επί χάρτου με τις επαφές που έχουν γίνει και γίνονται από την Πλατεία Αλεξάνδρας και επί… χόρτου, αφού ο Μαρτίνς εφήρμοσε το 3-4-3 με επιμονή, από τη ρεβάνς με την Άρσεναλ στο Εμιρέιτς έως τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Όπως κάθε χρόνο για τον Ολυμπιακό θα είναι ιδιαίτερα σημαντικοί οι αγώνες της προκριματικής φάσης, καθώς ο μεγάλος στόχος είναι να παραμείνει η ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ και για αυτό το λόγο ο Μαρτίνς θα πάει με λίγες προσθήκες στους νοκ άουτ αγώνες, ποντάροντας στην ομοιογένεια της ομάδας του, ενώ προς το τέλος του καλοκαιριού θα προκύψουν και οι τελευταίες, όσο και σημαντικές πινελιές.

Για αυτό και το πιο πιθανό σενάριο είναι να δούμε άλλη εκδοχή του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών του, στο τέλος του Ιουλίου και μία πιο διαφορετική τον Σεπτέμβρη, όταν και θα έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις στην πίστα των μεταγραφών…