Δύο πράγματα απασχολούν τον Πέδρο Μαρτίνς, πέραν από το προφανές που είναι η κατάκτηση του νταμπλ, στον τελικό του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ. Το ένα έχει να κάνει με τις… διακοπές των παικτών του, καθώς ο Ολυμπιακός παρακολουθεί και την Πρέμιερ Λιγκ για να μάθει πότε θα ξεκινήσει τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κι ενώ οι μισοί από τους παίκτες του θα έχουν υποχρεώσεις σε Εθνικές ομάδες και το δεύτερο οι δύο μεταγραφές που θα πρέπει να γίνουν άμεσα, ώστε να τεθούν στη διάθεσή του για την προετοιμασία.

Μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός έχει φροντίσει να συνεχίσουν στο λιμάνι τόσο ο Ελ Αραμπί, όσο και ο Βαλμπουενά, ενώ δεν είναι μακριά η ώρα που θα έρθει σε συμφωνία για ανανέωση με τους Μπουχαλάκη, Χολέμπας και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Θα πάει «έτοιμος» ο Πέδρο στα προκριματικά, απλά θέλει δύο ακόμη παίκτες, κυρίως για την επίθεση, από τη στιγμή που για την άμυνα έχουν γίνει οι κινήσεις από τον Γενάρη, με την απόκτηση των Παπασταθόπουλου, Ρέαμπτσιουκ και του Λαλά, ο οποίος πάντως δεν βρήκε το ρυθμό του στο Ρέντη.

Η μοναδική «εκκρεμότητα» που υπάρχει αφορά στην περίπτωση του Μπρούμα, τον οποίο θέλει να κρατήσει ο Μαρτίνς, όμως όπως δήλωσε πρόσφατα και ο ίδιος, πολλά θα εξαρτηθούν από τις απαιτήσεις της Αϊντχόφεν, στην οποία ανήκει ο παίκτης. Με την υπόθεση του Πορτογάλου αναμένεται να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος ενίσχυσης και ο δεύτερος θα «τρέξει» στη διάρκεια του καλοκαιριού!  Έως το τέλος…