Μια εβδομάδα πριν από την επανέναρξη της Σούπερ Λιγκ 2 και την εκτός έδρας αποστολή του Ολυμπιακού Β΄, στην Πάτρα, με αντίπαλο την Παναχαϊκή, οι Πειραιώτες παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία, στο φιλικό με την Καλαμάτα, στο γήπεδο της Παραλίας.

Ο Γιάννης Οκκάς, «κατέβασε» την ομάδα του με 4-2-3-1 και τον Στουρνάρα γκολκίπερ και τους Νίκολιτς, Καλογερόπουλο, Χρυσόπουλο και Κεραμιδά στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Στον άξονα έπαιξαν οι Μαυρουδής, Σουρλής, δεξιά ο Μαρίνος, αριστερά ο Κωστή και ο Λιάτσος κινήθηκε πίσω από τον προωθημένο Μπα. Από εκεί και πέρα, ελάχιστες ήταν οι καλές φάσεις στο παιχνίδι, με τον Αλγκασίμ Μπα και τον Μαρίνο να έχουν κάποιες καλές «τελικές», που δεν έγιναν γκολ.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Ίλτσο Γκεοργκιόσκι): Ταΐρης (61′ Λαδάς), Μόζερ, Λουπάνο, Ασίγκμπα (61′ Πανουργιάς), Λιποράσε, Παπατόλιος (85′ Λούκαστσικ), Καραγκούνης (79′ Μπουλάρι), Άλβες (61′ Τριανταφυλλάκης), Βασιλόγιαννης (79′ Δρούγας), Αρναρέλλης (61′ Τάτος), Πασάς (61′ Ρόβας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Γιάννης Οκκάς): Στουρνάρας (71′ Περλέσι), Νίκολιτς (46′ Κατσουλίδης), Καλογερόπουλος (71′ Ιμπαγάσα), Χριστόπουλος, Κεραμίδας (79′ Τσέλιος), Μαυρουδής (61′ Καράκουτης), Σουρλής (79′ Αλ Μασάρι), Κωστή (61′ Σαπουντζής), Μαρίνος (71′ Αργυρίου), Λιάτσος (46′ Πινακάς), Αλγκασίμ Μπα (71′ Βλαχομήτρος).

-Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αγωνίστηκαν με μαύριο περιβραχιόνιο, τιμώντας τη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.