Πραγματικό «χρυσάφι» έχει στις ακαδημίες του ο Ολυμπιακός και αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως οι ομάδες των «ερυθρόλευκων», στα τμήματα υποδομής πάνε από το καλό στο καλύτερο. Από τους Παίδες μέχρι και τους Νέους, οι Πειραιώτες «σαρώνουν», κατακτώντας τις κορυφές στους βαθμολογικούς πίνακες.

Παράλληλα, μέσα από τη δεύτερη ομάδα των «ερυθρόλευκων» που αγωνίζεται στην… υποβαθμισμένη Σούπερ Λιγκ 2, οι Πειραιώτες έχουν αναδείξει πολλούς ποδοσφαιριστές που απέκτησαν αγωνιστικό ρυθμό και ωριμότητα στο παιχνίδι τους. Ένας εξ αυτών, είναι και ο Ανδρέας Ντόη. Ο 20χρονος άσος, που από «εξάρι», μετατράπηκε σε κεντρικό αμυντικό στα χέρια του Μίτσελ, είδε την αξία του να παίρνει το… ασανσέρ κατά 900 χιλιάδες ευρώ. Μια πολύ σημαντική άνοδος για τον Ντόη, ο οποίος έχει «καταγράψει» ήδη 1683 λεπτά με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» εφέτος, σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Αναφορικά με την αξία που έχει τώρα ο νεαρός σέντερ μπακ, αξίζει να υπογραμμίσουμε πως φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ πριν από την αξιολόγηση αυτή ήταν στα 600 χιλιάρικα! Περιττό να αναφέρουμε πως στα τέλη Ιουνίου του 2022, όταν και έπαιζε με τη φανέλα της δεύτερης ομάδας, είδε το ταμπελάκι του να έχει τιμή μόλις στα 150 χιλιάρικα. Υπενθυμίζεται πως ο Ντόη, αναμένεται και στις κλήσεις της Εθνικής μας ομάδας, μιας και εξ αρχής είχε εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί με τα χρώματα της «γαλανόλευκης».