Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος μίλησε στο «MEGA» και την «Σουπερ Μπάλα Live». Aναλυτικά:

Για το ματς της Τούμπας: Δεν παρουσιαστήκαμε έτσι όπως θέλαμε, αλλά ήταν και δύσκολες οι συνθήκες. Πολύ κρύο, αέρα. Δύσκολες συνθήκες. Η εικόνα δεν ήταν έτσι όπως το υπολογίζαμε. Πρέπει να τα βάλουμε κάτω και να δούμε τι δεν κάναμε καλά.

Για το τι δεν πήγε καλά: Θεωρώ ότι πρέπει να δουλέψουμε κάποια πράγματα στο κομμάτι της δημιουργίας. Εκεί δυσκολευόμαστε λίγο, να δημιουργούμε. Θα το λύσουμε το θέμα θεωρώ. Η εικόνα αλλάζει όταν πρεσάρει ο αντίπαλος, όπως πρέσαρε σήμερα ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να δουλέψουμε κάποια τακτικά θέματα.

Για την απόδοσή του: Τη δουλειά μου κάνω. Δεν έχω να αποδείξω κάτι και ποιος είμαι. Αυτό που ξέρω να κάνω καλά, αυτό κάνω. Λειτούργησα σωστά σήμερα, αλλά και η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν αρκετά καλή. Στο ένας εναντίον ενός και ο Σωκράτης και ο Ροντινέι πήγαν καλά. Δεν κερδίζει τίτλους ένας παίκτης. Προσπαθούμε να γίνουμε ένα όλοι μαζί και να κερδίσουμε τους στόχους μας.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: Σε κάθε παιχνίδι πηγαίνουμε για να κερδίζουμε. Είμαστε μέσα και στους δύο στόχους. Δίνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να παραμείνουμε μέχρι το τέλος. Υπάρχει πίστη και θέληση για να τα καταφέρουμε.