Δικαίως σαρώνει τα βραβεία ο Πεπ Μπιέλ, ο οποίος παρέλαβε τέσσερα από την Σούπερ Λιγκ. Στον Ισπανό απονεμήθηκαν εκείνα των «best goals» για τις γκολάρες με Ιωνικό, σε Αγρίνιο και Λεωφόρο, ενώ παρέλαβε και το βραβείο του πολυτιμότερου του μήνα Σεπτεμβρίου!
O πρώην άσος της Κοπεγχάγης, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση, παραχώρησε και δηλώσεις μετά από τη βράβευση του αυτή, λέγοντας μεταξύ άλλων για τα τρία βραβεία του καλύτερου τέρματος την 3η, την 9η και την 11η αγωνιστική με Ιωνικό, Παναιτωλικό και ΠΑΟ: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που λαμβάνω αυτά τα τρία βραβεία για το καλύτερο γκολ. Ελπίζω να πετύχω και άλλα και να βοηθήσω την ομάδα με περισσότερα γκολ».
Ακολούθως, για την βράβευση του ως «top player» του ένατου μήνα του χρόνου, ο Μπιέλ υπογράμμισε: «Ευχαριστώ πολύ που με ψηφίσατε σαν τον καλύτερο παίκτη για τον μήνα Σεπτέμβριο. Ελπίζω να βοηθήσω και άλλες φορές την ομάδα με τέτοια βραβεία και να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο».