Αφιέρωμα στην Νότια Κορέα έκανε η ιστοσελίδα της FIFA, με αφορμή την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους πέντε ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους «ποντάρει» πολλά ο Πάουλο Μπέντο, για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Και μεταξύ αυτών είναι και οι Χουάνγκ Ινμπεόμ και Χουάνγκ Ουί-Τζο, του Ολυμπιακού. Τα άλλα τρία ονόματα, είναι αυτά των Σον (Τότεναμ), του Μιν-Τζαέ (Νάπολι) και του Γου Γιουνγκ Τζουνγκ της Αλ Σαντ.

Για τον Ινμπεόμ, υπάρχει μάλιστα η αναφορά πως: «Αυτός, που είναι το επίκεντρο της τακτικής του προπονητή Μπέντο, μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ σαν παίκτης τύπου 10 και παίζει σαν νούμερο 8, ή δίνει μια αίσθηση σταθερότητας στην ομάδα μπροστά στην άμυνα σαν νούμερο 6. Είναι ένας πολύπλευρος παίκτης».

«Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο Σον Χιουνγκ-Μιν, είναι o κορυφαίος σκόρερ της Κορέας, αλλά ο παίκτης που σημείωσε τα περισσότερα γκολ υπό τις οδηγίες του Πάουλο Μπέντο, δεν ήταν ο Σον Χιουνγκ-Μιν (12 γκολ), αλλά ο Χουάνγκ Ουι-Τζο (15 γκολ)» έγραψε η FIFA για τον Ουι-Τζο.