Εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ, σκόραρε το δεύτερο τέρμα των «ερυθρόλευκων», είχε συμμετοχή και στο 1-0, το οποίο τελικά προέκυψε από συνεργασία των Άβιλα και Βαλμπουενά.
Ο «Ράντζα», έχει κερδίσει σε μεγάλο βαθμό την εμπιστοσύνη του Κάρλος Κορμπεράν και δεν είναι τυχαίο πως είναι ο εξτρέμ της εποχής του Ισπανού προπονητή στον πάγκο, όπου έχει αγωνιστεί περισσότερο από κάθε άλλον. Ο Λάζαρ έχει παίξει και στα τέσσερα παιχνίδια με τον νεαρό προπονητή, ενώ «μετράει» 285 αγωνιστικά λεπτά. Όσα και ο Γιώργος Μασούρας, με τη διαφορά πως ο τελευταίος δεν έπαιξε στην Κύπρο με τον Απόλλωνα, ούτε λεπτό. Ο Ραντζέλοβιτς είναι αρκετά δραστήριος σε όλα τα ματς και σιγά, σιγά βρίσκει και ουσία. Είναι… κρίμα εξάλλου, για τον Λάζαρ, το γεγονός πως δεν τελείωσε το ματς της Κύπρου με μια ασίστ στο ενεργητικό του, αφού ο Ελ Αραμπί δεν έκανε γκολ τις πάσες που δέχτηκε.
Το ζητούμενο πλέον για τον ανεβασμένο Ραντζέλοβιτς, είναι να βρει και διάρκεια στο παιχνίδι του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και τις προηγούμενες χρονιές είχε ξεκινήσει πολύ δυναμικά τις σεζόν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι εκείνο του 4-0 με την Κράσνονταρ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όταν και σκόραρε δύο γκολ, ενώ ήταν ο ποδοσφαιριστής που είχε πετύχει και το «χρυσό» γκολ στο 1-0 με την ΑΕΚ, στον τελικό του Κυπέλλου στον Βόλο.