Αρκετή ένταση είχε η συνέντευξη Τύπου, του Βλάντιμιρ Βάις, μετά από την αγχωτική νίκη επί της Μιχάλοβτσε. «Το πρώτο ημίχρονο από την πλευρά μας ήταν μια πλήρης τραγωδία, κρίμα. Ήταν διαφορετική ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Έδειξε ότι όταν το θέλει, έχει χαρακτήρα και ξέρει να παλεύει. Αλλά έτσι πρέπει να είναι η ομάδα, από τα πρώτα λεπτά» είπε ο Σλοβάκος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Οι παίκτες που είχαν ευκαιρία μπροστά, ο Xόλμαν, ο Γκάβριτς και ο Μέντβεντ,   ουσιαστικά δεν έδειξαν τίποτα.  Και αν δεν δείξεις τίποτα απέναντι στον Μιχάλοβτσε, είναι δύσκολο να δείξεις κάτι απέναντι στον Ολυμπιακό».

Συμπλήρωσε: «Εδώ είναι ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος, όχι ένα εστιατόριο ή καφετέρια όπου οι παίκτες μπαίνουν για έναν καφέ, εισπράττουν την αμοιβή τους και πάνε σπίτι τους. Δεν πρόκειται να πάθω έμφραγμα εδώ. Όσοι θέλουν να κάνουν για αυτόν τον σύλλογο θα το κάνουν. Όσοι δεν θέλουν να δουλέψουν δεν θα παίξουν υπό την ηγεσία μου».

Κατέληξε ο έμπειρος τεχνικός: «Όλοι περίμεναν ότι θα απολυθώ, ακόμα και κάποιοι παίκτες. Αλλά είμαι ακόμα εδώ. Όσον αφορά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό; Θεωρώ τους Έλληνες, έναν πιο απαιτητικό αντίπαλο, σε σύγκριση με την Φερεντσβάρος».