Ένα από τα αγαπημένα παιδιά της «ερυθρόλευκης» εξέδρας, ο Μάρκο Πάντελιτς, μίλησε στα κανάλια NOVASPORTS, με αφορμή την παρουσία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, στο Βελιγράδι, για το final 4 της Ευρωλίγκας.

Ο πρώην φορ των πρωταθλητών Ελλάδας, υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως:

«Περάσαμε ωραία στον Ολυμπιακό, με την κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων και δύο Κυπέλλων. Ήταν ωραία. Ζήσαμε πολλά μαζί και είχαμε μια μεγάλη αγάπη μεταξύ μας. Τόσο με την ομάδα από πλευράς μου αλλά και τους φιλάθλους και παίξαμε και πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι συνέχεια στην καρδιά μου και θα βρίσκεται εκεί μέχρι το τέλος της ζωής μου». Υποστήριξε ακόμα για την παρουσία οπαδών του θρύλου στο Βελιγράδι πως: «Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τη σχέση που έχει ο Ολυμπιακός με τον Ερυθρό Αστέρα και όλοι ξέρουμε πως η Σερβία είναι σαν δεύτερη πατρίδα για όλους τους Έλληνες και έτσι νιώθουμε και εμείς και εσείς ότι είμαστε αδέρφια. Η στήριξη προς τον Ολυμπιακό από την κερκίδα γνωρίζαμε πως θα είναι μεγάλη».

Επιπροσθέτως, ο Πάντελιτς θυμήθηκε όταν πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε το: «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό», λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αυτό είναι ένα μεγάλο σύνθημα, υπάρχει και στα σερβικά και στα ελληνικά και νομίζω πως αυτό το σύνθημα έφερε ακόμα πιο κοντά τις σχέσεις μου με τον κόσμο και των δύο ομάδων. Είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα και πήρα το μικρόφωνο και αφού ανέβηκε στην «ΘΥΡΑ 7», το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό μου ήταν να τραγουδήσω το σύνθημα αυτό».

Σε ερώτηση για το αν θα λάμβανε ένα πόστο στον Ολυμπιακό, είπε με χιούμορ πως αυτό είναι κάτι που ξέρει μόνο ο πρόεδρος.