Στο ραδιόφωνο του «Καναλιού Ένα», μίλησε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο Αντιπρόεδρος των Πειραιωτών δήλωσε:

«Γιορτάζει όλος ο Πειραιάς, μιας και ο Πειραιάς γέννησε τον Ολυμπιακό. Ταυτόχρονα γιορτάζει και όλη η Ελλάδα, παραπάνω από τη μισή Ελλάδα είναι οπαδοί της ομάδας. Ο Ολυμπιακός φτάνει στο 47ο πρωτάθλημα όταν όλες οι άλλες ομάδες έχουν 39. Ένα από τα απίθανα πράγματα που συμβαίνουν.

Είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα, δεν το θέλαμε, μας στεναχώρησε, ήταν ένας αγώνας και δεν αναιρεί όλη τη σεζόν. Η ομάδα έχει 19 βαθμούς διαφορά, μία διαφορά που τα λέει όλα. Μία ομάδα υπερφορτωμένη με παιχνίδια, μία ομάδα που παίζει 2 χρόνια αδιάκοπα.

Αυτό που μετράει στο τέλος είναι ότι παίρνουμε το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά, αυτό κανείς δεν μπορεί να το στερήσει από παίκτες και προπονητή. Και βεβαίως θα το γιορτάσουμε.

Να δούμε 46 κούπες να βγαίνουν για να πανηγυρίσουμε το 47ο. Θα το χαρούμε και θα το πανηγυρίσουμε σαν μικρά παιδιά.

Φανταστείτε, έχει στηθεί επικοινωνιακό παιχνίδι για να μην πανηγυρίσει ο κόσμος. Όλοι θα βρεθούμε στο γήπεδο. Θα έχουμε μία όμορφη τελετή όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό.

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι πριν και ελπίζω να το κερδίσουμε. Αυτά τα παιχνίδια μας έχουν φέρει σε σημείο να είναι σκασμένοι οι παίκτες μας. Ξέρουμε πολύ καλά τι να κάνουμε όταν τελειώσει η σεζόν. Ξέρουμε πολύ καλά. Συγκεκριμένα πράγματα ήδη δρομολογούνται. Η ομάδα θα προετοιμαστεί όπως πρέπει για το Champions League και το 48ο. Τα μανίκια για την επόμενη σεζόν έχουν σηκωθεί ήδη.

4 χρόνια είμαστε μόνοι μας, πάμε κόντρα σε όλους. Κόντρα σε ένα ολόκληρο σύστημα, ο Ολυμπιακός τους έχει διαλύσει όλους. Και ο Ολυμπιακός που λένε ότι είναι… κακός πρωταθλητής το παίρνει με 20 βαθμούς διαφορά. Δηλαδή, αν ήταν καλός με πόσο θα το έπαιρνε; Με 60; Με70;

Τι είναι τα κατορθώματα που μένουν στην ιστορία; Θα συζητάμε τους τίτλους, δεν θα συζητάμε σε 20 χρόνια ότι δεν παίξαμε καλά. Δεν μπορώ να ακούω τον κάθε άσχετο και τον κάθε πικραμένο ότι υπάρχει μεγάλη στεναχώρια. Ναι, συμφωνώ, υπάρχει, για ένα βράδυ, όχι για το ότι παίρνουμε 3 σερί πρωταθλήματα. Πλάκα σας κάνουμε τώρα τρία χρόνια. Πλάκα σας κάνουμε».