Ο Πέδρο Μαρτίνς, εδώ και καιρό, «δουλεύει» τη θέση του δεξιού μπακ, για τον Μάριο Βρουσάι. Μίχαλ Καρμπόβνικ και Θανάσης Ανδρούτσος, δεν «άρπαξαν» τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν στις περισσότερες των περιπτώσεων και ο 51χρονος προπονητής, «αναβάθμισε» τον Μάριο. Άλλωστε, όπως τόνισε ο ίδιος, ο Κένι Λαλά χρειάζεται ανάσες και ο Βρουσάι θα κληθεί να τους τη δώσει, από τη θέση του δεξιού «οπισθοφύλακα».

Ο Βρουσάι, πήρε πάρα πολλές πρωτοβουλίες ως δεξιός μπακ-χαφ από την δεξιά πλευρά και είχε καλές συνεργασίες από την πλευρά του, αλλά και την ασίστ στο 3-0 των Πειραιωτών. Αυτή φυσικά δεν ήταν η πρώτη, αλλά η τέταρτη για εφέτος. Ωστόσο είχε τη διαφορά πως δεν ήρθε από τη θέση του εξτρέμ, αλλά αυτή του πλάγιου μπακ. Άλλωστε, ο 23χρονος άσος «κατέγραψε» 77 ενέργειες με τη μπάλα και αυτές ήταν οι περισσότερες από κάθε άλλον, στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου.

Μαζί με τον Φώτη Κίτσο, θα αποτελέσουν τους μπακ του… μέλλοντος. Ο Βρουσάι βέβαια, διαθέτει πολλές περισσότερες παραστάσεις από τον Κίτσο και υπερτερεί σε εμπειρία, αλλά τους «ενώνει» το γεγονός, πως μπορεί να ξεκίνησαν να αγωνίζονται ως εξτρέμ, αλλά στη συνέχεια «μετατράπηκαν» στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς, σε σύγχρονους φουλ μπακ.

Yπενθυμίζεται πως η πρώτη «γεμάτη» γεύση του Μάριου, ως δεξιός μπακ, ήταν στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.