Τις εμπειρίες του, από τις πρώτες του προπονήσεις με τον Ολυμπιακό, «μοιράστηκε» στον αραβικό Τύπο, ο Μεσάρι Αλμασάρι. Ο Σαουδάραβας μεσοεπιθετικός, που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό Β΄-και ένα ντεμπούτο απέναντι στην ΑΕΛ- υπογράμμισε αρχικά στην ιστοσελίδα «arriyadinyah» πως: «Η πρώτη προπόνηση που έκανε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για εμένα, καθώς ήμουν σε κατάσταση νευρικότητας και σοκ, για να εκπροσωπήσω έναν τεράστιο σύλλογο στην Ευρώπη, όπως ο Ολυμπιακός. Παράλληλα, ήμουν χαρούμενος που μπήκα στην οικογένεια αυτής της ομάδας».

Συμπλήρωσε για την μετακίνηση του στον Πειραιά, πως: «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως αυτό το βήμα, το πιο σημαντικός ως τώρα στην καριέρα μου, ήρθε με την υποστήριξη όλων, με επικεφαλής τον σύλλογο της Αλ Νάσρ και το πρόγραμμα υποτροφιών της Σαουδικής Αραβίας».

Επιπροσθέτως, στάθηκε στην καθημερινότητα του, τονίζοντας ότι: «Στον ελεύθερο χρόνο μου, πηγαίνω στην θάλασσα, όπου απολαμβάνω να κάθομαι στην παραλία και επισκέπτομαι τα σημαντικότερα αξιοθέατα της όμορφης πόλης του Πειραιά». Εξάλλου, σχολίασε το μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από το να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον Ολυμπιακό και να δουλέψω και να εξελιχθώ, με στόχο να παίξω στην πρώτη ομάδα του συλλόγου. Όλοι οι παίκτες σκέφτονται να γίνουν επαγγελματίες, παίζοντας στο εξωτερικό».

Άλλωστε, ο Αλμασάρι, τόνισε πως το μεγάλο του ποδοσφαιρικό είδωλο είναι ο Αντρές Ινιέστα, ενώ φιλοδοξεί να εκπροσωπήσει την ανδρική εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, της Σαουδικής Αραβίας. Καταλήγοντας, δήλωσε ό,τι η υπογραφή του στον Ολυμπιακό, ήταν το πιο όμορφο πράγμα που του έχει συμβεί ως τώρα, στην καριέρα του.