Άμεσα στον Πειραιά ο διεθνής με την Γουινέα μέσος!

Ο δανεισμός του Μαμαντού Κανέ στην Νέφτσι Μπακού διακόπηκε πρόωρα, προκειμένου να επιστρέψει στον Πειραιά! Αυτή τη φορά, όμως, δεν θα φορέσει τα ερυθρόλευκα απλώς και μόνο για να φωτογραφηθεί, αλλά για να ενταχθεί στο ρόστερ!

Ο 25χρονος χαφ αποχαιρέτησε την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, με την οποία κατέγραψε 80 επίσημες συμμετοχές μέσα στην τελευταία τριετία. Συμπαίκτης των Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά στην Εθνική Ομάδα της Γουινέας (13 συμμ., 2 γκολ), συμμετείχε στο Κόπα Άφρικα και μέσα στην εβδομάδα θα τεθεί στη διάθεση του Μαρτίνς, για να αποτελέσει μια επιπλέον λύση στη μεσαία γραμμή.

Η απόκτησή του από τον Ολυμπιακό και η παραμονή του στην Νέφτσι με μορφή δανεισμού, είχε ανακοινωθεί την 1η του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για την τέταρτη χειμερινή προσθήκη στο ρόστερ των πρωταθλητών, έπειτα από εκείνες των Μανωλά, Λοβέρα και Φαντιγκά, ενώ στην τελική ευθεία βρίσκεται και η υπόθεση του 18χρονου Αιγύπτιου, Καρίμ Ελ Ντεμπές, που είχε αποκαλύψει ο «Κ.Π.»!

Όλα τα «ερυθρόλευκα» νέα, από όλα τα τμήματα του Θρύλου, οι αγαπημένες σας στήλες, σχόλια και πλούσιο παρασκήνιο, αύριο Τετάρτη (26/01) στις σελίδες του «Κόκκινου ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ»!