Ο Τομάς Βατσλίκ δεν δέχτηκε γκολ σε τρίτο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος και όπως συνηθίζει, έκανε μια μαρκοσκελή ανάρτηση στα social media, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος με όσα ζει στον Ολυμπιακό.

Ο Τσέχος γκολκίπερ έγραψε πως: «Είμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από 15 αγώνες. Επιπροσθέτως δεν δεχθήκαμε γκολ σε τρία διαδοχικά παιχνίδια και αυτό δείχνει πως λειτουργούμε υπεύθυνα αμυντικά και ότι μπορούμε να νικάμε ακόμα και με ένα γκολ. Νιώθω πως ήμουν σε παρόμοια θέση όπως με Τσεχία, Σπάρτα και Βασιλεία. Όπου πηγαίνουμε όλοι θέλουν να μας νικήσουν.

 Όταν είχα πάει στη Σεβίλλη είχα… μελετήσει τους αντιπάλους. Είχα διευρύνει τη γνώση μου για το πως παίζουν. ‘Ηξερα το καλό πόδι του Μπενζεμά και το αγαπημένο του τελείωμα. Όμως στην Ελλάδα ήρθα σε ένα περιβάλλον που δεν ήξερα τόσο καλά. Δεν είχα κοιτάξει αγαπημένες κινήσεις και τελειώματα αντιπάλων. Έτσι έπρεπε να ήμουν ακόμα πιο συγκεντρωμένος. Σε ένα διάστημα πέντε μηνών στην Αθήνα δεν έχω να παραπονεθώ για τίποτα. Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένα μία μεγάλη ομάδα με ένα φανταστικό προπονητικό κέντρο, που βρίσκεις ότι χρειάζεσαι. Αυτό ισχύει και για το γήπεδο. Είναι σημαντικό πως έχω πάρει ματς και νιώθω πιο καλά και με πιο μεγάλη σιγουριά. Έχουμε ακόμα βέβαια το Κύπελλο στις 22 Δεκεμβρίου. Επίσης η ελληνική Λίγκα θα συνεχιστεί και θα έχουμε πρωινή προπόνηση στις 28 Δεκεμβρίου. Με όλους τους περιορισμούς δεν υπάρχει νόημα να μεταβώ στην Τσεχία οπότε όλοι μαζί θα περάσουμε τα Χριστούγεννα στην παραλία. Ευχαριστώ για όλη τη στήριξη και σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και χαρούμενη Πρωτοχρονιά.