Έξαλλοι είναι στην Ντόρτμουντ με τις αποφάσεις του διαιτητή Φέλιξ Τσβάιερ στην εντός έδρας ήττα 2-3 από την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βεστφαλοί διαμαρτύρονται κυρίως για το μη καταλογισμό ενός πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Μάρκο Ρόις, αλλά και γι’ αυτό που έδωσε για χέρι του Ματς Χούμελς, με το οποίο ο Λεβαντόφσκι έγραψε το τελικό 2-3.

Ο Άγγλος μέσος της Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλινγκχαμ δεν συγκράτησε το θυμό του μετά το τέλος του ματς και αναφερόμενος στον Φέλιξ Τσβάιερ είπε: «Για μένα δεν ήταν πέναλτι. Ο Χούμελς δεν κοιτάει καν τη μπάλα και παλεύει για να τη βρει. Χτυπάει πάνω του και δεν πιστεύω ότι βλέπει τη μπάλα. Όμως μπορείτε να δείτε πολλές από τις αποφάσεις στο ματς. Βάζεις έναν διαιτητή που έχει εμπλακεί σε στημένα παιχνίδια στο παρελθόν στο μεγαλύτερο ντέρμπι στην Γερμανία. Τι περιμένεις μετά;».

Ο Μπέλινγκχαμ αναφέρθηκε όταν μίλησε για στημένα, στην εμπλοκή του Φέλιξ Τσβάιερ στο σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει στην Γερμανία το 2005. Ο Τσβάιερ είχε τιμωρηθεί τότε με έξι μήνες αποκλεισμό για την εμπλοκή του η οποίο περιλάμβανε μία δωροδοκία 300 ευρώ από τον διαιτητή Ρόμπερ Χόιζερ του οποίου ήταν βοηθός.