Πριν από έναν μήνα, στο «Σουκρού Σαράτσογλου», ο Βίτορ Περέιρα… έφαγε την μπλόφα του καλού του φίλου, Πέδρο Μαρτίνς, και υποχρεώθηκε στο βαρύ 0-3.

Το 3-4-3 – καθρέπτης του σχηματισμού της Φενέρ, έμεινε στα χαρτιά, καθώς στην πράξη ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με 4-2-3-1 και τον Μπα σε ρόλο δεξιού μπακ. Μέχρι να καταλάβει ο Περέιρα τι συνέβη και πώς άλλαξε την κατάσταση η είσοδος του Λαλά στο δεύτερο μέρος, ο Θρύλος έφτασε σε τρία γκολ.

Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για αλλαγή σχεδίου από τον Περέιρα, ο οποίος εμφανίζεται πα να προτιμά τετράδα στην άμυνα. Ίσως θέλει να ανταποδώσει στον Πέδρο, ο οποίος πάντως δεν έχει πειστεί για τη μεταστροφή του αντιπάλου του. Το είπε, άλλωστε, και στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.

Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού σκέφτεται και πάλι τις δικές του εκπλήξεις. Και αυτό δεν αποκλείεται να αφορά περισσότερο το χώρο δράσης κάποιων παικτών, παρά τα πρόσωπα καθαυτά.

Οι δύο Πορτογάλοι γνωρίζονται πολύ καλά, έχει μελετήσει ο καθένας το παιχνίδι του άλλου και για αυτό θεωρείται δεδομένο ότι θα επιχειρήσουν να εκπλήξουν και να αιφνιδιάσουν.