Η Ρόμα τα είχε βρει σκούρα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τζένοα το βράδυ της Κυριακής και στο 74’ ο Ζοσέ Μουρίνιο πέρασε ως αλλαγή τον 18χρονο, Φέλιξ Αφένα Γκιάν. Ο νεαρός Γκανέζος επιθετικός που αγωνιζόταν για τρίτη φορά με την πρώτη ομάδα των «τζιαλορόσι» (ως αλλαγή και τις προηγούμενες δύο), στο 82’ άνοιξε το σκορ και στο 94’ με απίθανο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έγραψε το τελικό 0-2.

Μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μουρίνιο ανέφερε πως υποσχέθηκε στον Γκιάν να του αγοράσει ένα ζευγάρι παπούτσια Balenciaga, αξίας 800 ευρώ: «Είχα υποσχεθεί στον Φέλιξ να του αγοράσω τα παπούτσια που του αρέσουν πάρα πολύ, τα οποία είναι και πολύ ακριβά, κοστίζουν 800 ευρώ. Έτσι όταν έβαλε το δεύτερο γκολ έτρεξε και μου είπε να μην το ξεχάσω. Αύριο το πρωί, το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να του αγοράσω αυτά τα παπούτσια».

Και πράγματι, ο Μουρίνιο αγόρασε τα συγκεκριμένα παπούτσια και ο Γκιάν ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο τα δοκιμάζει για πρώτη φορά, όπου δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.