Ο μέσος της Γιουβέντους, Μοχάμεντ Ιχατάρεν σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο στα 19 του χρόνια λόγω κατάθλιψης.

Ο νεαρός Ολλανδός μέσος είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στα πρώτα του βήματα με τη φανέλα της Αϊντχόφεν, από τις ακαδημίες της οποίας βγήκε και λίγο πριν κλείσει τα 17 του χρόνια έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα. Την περασμένη σαιζόν όμως ήρθε σε κόντρα με τους ανθρώπους της PSV, αφού δεν δέχθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του που έληγε το καλοκαίρι του 2022. Έτσι την τελευταία μέρα των μεταγραφών, η Γιουβέντους εκμεταλλεύτηκε το γεγονός αυτό και τον απέκτησε με λιγότερο από 2 εκ. ευρώ, στέλνοντάς τον δανεικό στην Σαμπντόρια.

Εκεί όμως ο Ιχατάρεν δεν αγωνίστηκε ούτε ένα λεπτό και τον Οκτώβριο έφυγε από την Γένοβα και επέστρεψε στην Ολλανδία για οικογενειακούς λόγους όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της Σαμπντόρια. Κάπου εκεί σταμάτησε η επικοινωνία μαζί του, ενώ και στην Γιουβέντους δεν μπορούσαν να τον βρουν.

Δημοσιεύματα από την Ολλανδία τις προηγούμενες μέρες ανέφεραν πως ο Ιχατάρεν πάσχει από βαριά κατάθλιψη αφού δεν έχει ξεπεράσει το θάνατο του πατέρα του το 2019 και σκέφτεται σοβαρά στο ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο.