Συνάντηση με τον Βαγγέλη Λιόλιο είχαν χθες οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού. Η αίσθηση που αποκόμισαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πως αλλάζουν ΟΛΑ στο ελληνικό μπάσκετ. Από τη διαιτησία και τη διαφάνεια της ομοσπονδίας, μέχρι την Εθνική και τα τμήματα υποδομής. Είναι πολύ νωρίς και θα περιμένουν να δουν ΠΡΑΞΕΙΣ, ωστόσο, είναι αλήθεια πως ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ φέρνει… αέρα αισιοδοξίας.

Και αισθάνονται διπλά ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ οι διοικητικοί ηγέτες του Θρύλου για τον αγώνα που έδωσαν και τις θυσίες που έκαναν για να φύγει μια και καλή το προηγούμενο καθεστώς της ΕΟΚ…

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανέφερε: «Είχαμε συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα, ανταλλάξαμε απόψεις για όλα τα θέματα. Για το παρελθόν και το μέλλον. Για το πώς μπορεί να γίνει καλύτερη η σχέση του Ολυμπιακού με την Ομοσπονδία και για θέματα Εθνικής και μπάσκετ. Ο κ. Λιόλιος έχει όραμα. Φεύγω πολύ θετικά. Θα ερχόμαστε πιο συχνά».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε: «Να συγχαρούμε τον κ. πρόεδρο. Οι ιδέες του είναι πρωτοποριακές, πρεσβεύει μια νέα αρχή για το ελληνικό μπάσκετ. Η αλλαγή που έπρεπε να γίνει, έγινε μετά από πολλά χρόνια. Είχαμε καιρό να έρθουμε εδώ. Υπάρχει νέο κλίμα και νέος αέρας για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, όχι μόνο του Ολυμπιακού».