Ο «Κόκκινος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ» δεν είναι απλώς μια αθλητική εφημερίδα…
«Αρρώστησαν» τον κοσμάκη, προσβεβλημένοι από τον ιό της απίστευτης δημοσιότητας!!!
ΛΟΙΠΟΝ, να πούμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!
ΑΥΤΟΙ οι οποίοι τρέλαναν τον κοσμάκη, και δημιούργησαν ΑΡΝΗΤΕΣ εμβολίου, είναι ΟΙ ΙΔΙΟΙ οι ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ, με …βαποράκια τους ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!!! Τα ΜΜΕ, που ενδιαφέρονται για τα ΝΟΥΜΕΡΑ τηλεθέασης ή και ακροαματικότητας, έχουν αποτρελάνει και τους… κανονικούς ανθρώπους!!!
Για τον πολύ απλό λόγο, γιατί διάφοροι λοιμωξιολόγοι, μετά από την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΓΟΗΤΕΙΑΣ διασημότητα που κέρδισε ο ήρεμος και επιστήμονας κ. Τσιόδρας, ο οποίος με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ πειθώ μας οδήγησε σε ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ μονοπάτια. Τον ΘΑΥΜΑΣΕ όλος ο κόσμος, και κάποιοι άλλοι… αρρώστησαν.
Προσβλήθηκαν από τον ιό της ζήλειας, και προχώρησαν άμεσα στο… φάρμακο, στο …εμβόλιο της ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ!!! Αποτελεσματικό όσο κανένα άλλο. Ο κ. Τσιόδρας εξουδετερώθηκε, δεν παρουσίασε μετάλλαξη, και άρχισαν να παρελαύνουν και να προελαύνουν στην τηλεόραση, διάφοροι… νεοστάρ, οι αγαπημένοι μας ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ!!!
Ωραίες κυρίες, γλυκύτατες φάτσες, οι πιο πολλές από το κομμωτήριο, βαριά μουστάκια, από κάθε μέρος του κόσμου, ανακυκλώνονται από ΑΣΧΕΤΟΥΣ δημοσιογράφους, που καθημερινά… σπουδάζουν ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΙΑ άνευ διδασκάλου και Πανεπιστημίου!!! Κορυφαία …πειραματόζωα οι δυστυχείς τηλεθεατές!!!
Και το πανηγύρι έχει αρχίσει, η γλύκα της δημοσιότητας τους έχει παρασύρει, οι δημοσιογράφοι τους βγάζουν συνέχεια στην… σέντρα, ανάλογα με τα νούμερα που κάνουν, και το… γλέντι καλά κρατεί.
Είναι σαν να μπαίνεις σε νοσοκομείο να χειρουργηθείς, και να περάσουν από το κρεβάτι σου 40 γιατροί, που ο καθένας έχει μια δική του διάγνωση, και όλοι μαζί μια διαφορετική …θεραπεία. Είναι βέβαιο πως ο ασθενής έχει μπει Σωτηρία, αλλά δεν υπάρχει σωτηρία, καταλήγει στο Δαφνί!!! Εκεί έχουν τα κατάλληλα εμβόλια, και όλοι συμφωνούν πως σε ΤΡΕΛΑΝΑΝ!!!
Είμαι από αυτούς που έχω κάνει το εμβόλιο, ΑΣΤΡΑ ΖΕΝΕΚΑ, και δεν είναι παίκτης! Κανένα πρόβλημα, αλλά με αυτά που ακούω, θα… αρρωστήσω, το νιώθω!
Υπάρχει σωτηρία; Φυσικά! ΜΑΝΤΡΩΝΕΙΣ τους ανεξέλεγκτους γιατρούς της οθόνης, και όχι τον κόσμο, επαναφέρεις από ΧΘΕΣ αυτόν που ΣΕΜΝΑ έπειθε τους πάντες για την αναγκαιότητα των μέτρων, και όλα θα πάνε μια χαρά. Ο κόσμος θα εμπιστευτεί και πάλι, και οι λοιμωξιολόγοι και «λοιμωξιολόγοι» θα το ρίξουν στα αντικαταθλιπτικά, αλλά από αυτά δεν πέθανε κανένας!!!
ΥΓ. Υπάρχει και άλλη μια μέθοδος, καθαρά για Έλληνες. Μπλοκάρεις τα εμβόλια, λες «δεν έχουμε, όσοι έκαναν έκαναν», κάτι λίγα έμειναν, και θα βαρεθείς να βλέπεις ουρές να τρέχουν για το ΣΠΑΝΙΟ και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ εμβόλιο!!! Ιατρική… βίβλος Καποδίστρια. Κεφάλαιο «πατάτες». ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ!!!
Σ. Π.